Domovská stránka > C > Co Znamená Cc V Mailu?

Co znamená CC v mailu?

Význam: cc - zkratka pro "carbon copy" se používá v emailové komunikaci. Adresáti označení jako "cc" dostanou automaticky kopii zprávy. Seznam příjemců CC je viditelný pro všechny ostatní příjemce, na rozdíl od BCC.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, co je cc a bcc?

Bcc - zkratka pro blind carbon copy - při odesílání emailu adresáti označení jako "bcc" dostanou do schránky kopii emailové zprávy, přičemž jednotliví příjemci nevidí seznam ostatních příjemců jako v případě kopie typu CC. Co znamená CC v angličtině? 7. CC/BCC – Carbon copy/blind carbon copy. I když většina z nás má tyto zkratky spojené s e-maily, ve skutečnosti pocházejí ještě z analogových dob, kdy se kopie vyráběly pomocí kopírovacího, uhlového papíru (tzv. „přes kopírák“).

Jakou zkratkou jsou v hlavičce e mailu označený skryté kopie zasílané dalším adresátům?

Pole CC a BCC při odesílání e-mailu fungují podobně. CC znamená carbon copy, zatímco BCC znamená blind carbon copy. Ačkoli tyto termíny mohly být okamžitě zřejmé, když byl vynalezen e-mail, dnes jsou zastaralé. Kopie a Skrytá kopie jsou oba způsoby odesílání kopií e-mailu dalším lidem. Co je to aka? aka, a.k.a., AKA apod. – používá se pro oddělení pseudonymu od jména (z anglického also known as)

Lidé se také ptají, co to je c o?

Orientační číslo (zkratka č. o., č. or., čo. Co znamená zkratka SB? Sbírka zákonů (ve zkratce Sb.) je označení českého promulgačního listu, ve kterém se vyhlašují především české právní předpisy.

Jakou zkratkou jsou v předmětu e-mailu označený Přeposlané e maily?

Přeposlat zprávu

Musíte takovou zprávu totiž přeposlat. A protože je v angličtině pro to slovo Forward, klávesová zkratka je logicky ⌘ + ⇧ + F.
Co je skrytá kopie v emailu? Pokud chcete v odesílané zprávě skrýt e-mailovou adresu příjemce, můžete ho přidat do pole Skrytá kopie. Jak skrytá kopie funguje: Příjemci se nedozvědí, že jste do pole Skrytá kopie někoho přidali. Lidé, které přidáte do pole Skrytá kopie, uvidí, že byli přidáni přes skrytou kopii.

Co to znamená email?

Elektronická pošta, zkráceně e-mail [ímejl] nebo jen mail, je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační systémy. E-mailové služby se poprvé rozšířily mezi veřejnost až díky vzniku jedné z prvních volných e-mailových služeb Hotmail v roce 1996.

By Ilarrold Celmer

Co znamená zkratka TH? :: Co je to PHP?
Užitečné odkazy