Domovská stránka > C > Co Udava Volatilita Fondu?

Co udava volatilita fondu?

Volatilita je: Pravděpodobnost, že se cena, výnos, zisk atd. budou během určitého období měnit. Obecně se volatilita vyjadřuje jako směrodatná odchylka od střední hodnoty možných cen, výnosů, zisků za určitou časovou jednotku. Čím je volatilita vyšší, tím výše se pohybuje i při jinak stejných vlastnostech opční cena.

Přečtěte si více

Jak vypočítat volatilitu?

Zde je vzorec: Denní % změna = (běžná cena – včerejší cena) / včerejší cena * 100. Pro výpočet volatility je třeba získat standardní odchylku ve sloupci denní %změny. Pokud používáte tabulkový procesor, použijte následující vzorec: = STDVA (buňka A: buňka Z). Co je Kratkodoba paměť? v níž si ukládáme informace, které se k nám právě dostaly.

Co to je retenční?

Retence (z lat., zadržení, podržení) může znamenat: Retenční schopnost v hydrologii – schopnost krajiny zadržovat vodu. Retenční nádrž – malá vyrovnávací přehrada. Podržení minulého v přítomnosti, jak ji zkoumá fenomenologie. Podle toho, co to je konfabulace? Bezděčné zakrývání mnestických výpadků vymýšlením si nepravdivých údajů, které při opakování nejsou konstantní, mění se. Vyskytuje se např. u Korsakovova syndromu.

Pokud jde o to, jaké rasy jsou romové?

Romové – čes. též Cikáni (lidový výraz dnes chápaný pejorativně) – příslušníci etnika árijského původu, hovořícího jazykem blízkým sanskrtu. Jazyk R. není standardizován do podoby spisovného jazyka a prakticky neexistuje ani krásná či odborná literatura psaná v tomto jazyce. A další otázka, co znamená slovo cikan? Cikáni (též zastaraleji cigáni) jsou český výraz (exoetnonymum) pro příslušníky romského nebo sintského etnika. Antropologická skupina se označuje slovem cikáni s malým „c“, cikánský národ slovem Cikáni s velkým „C“.

Můžete se také zeptat, jak poznat roma?

Rom je když…

Není prý ani jasně definované, jak Romy poznat. O tom, kdo je Rom, má totiž rozhodovat ředitel školy na základě definice ministerstva práce. Podle ní je za Roma považován člověk, který se za něj sám považuje, anebo je za takového považován významnou částí svého okolí.
Kde je nejvíce Romů? Nejvíc Romů v Česku žije v Ústeckém a Moravskoslezském kraji. V prvním regionu je jich podle odhadů expertů kolem 58 300 a tvoří sedm procent obyvatel, ve druhém 33 200 a představují asi tři procenta.

Kde žije nejvíce Romů ve světě?

Velice špatně si podle výsledků sondáže vede i Slovensko, kde žije na počet obyvatel vůbec nejsilnější romská komunita na světě. Ta tvoří asi desetinu z pěti milionů obyvatel. Na Slovensku nemá třetina Romů ve svých obydlích tekoucí vodu, desetina jich žije bez elektřiny.

By Cynthia Gauntt

Jak začít programovat VC? :: Jak popsat volatilní paměť?
Užitečné odkazy