Domovská stránka > J > Jak Schvalit Iphone Z Jineho Zarizeni?

Jak schvalit iPhone z jineho zarizeni?

Kód zobrazený na důvěryhodném zařízení

  1. Přihlaste se svým Apple ID a heslem na novém zařízení nebo v prohlížeči.
  2. Na některém ze svých důvěryhodných zařízení najděte oznámení o přihlášení.
  3. Klepnutím na Povolit přijměte ověřovací kód.
  4. Dokončete přihlášení tím, že ověřovací kód zadáte na novém zařízení.

Přečtěte si více

Co se Zablokovanym Iphonem?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu. Jak zvětšit místo na iCloud? Jak přikoupit iCloud úložiště?

  1. Klepněte na Nastavení > vaše jméno > iCloud > Spravovat úložiště
  2. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo pokud máte již zakoupený nějaký tarif, tak Změnit tarif úložiště
  3. Vyberte si tarif, který Vám bude vyhovovat.
  4. Klepněte na Koupit.

Jak funguje záloha na iCloud?

V zásadě totiž nemusíte na nic myslet, nic nastavovat, stačí jenom dodržovat základní pravidlo. Tím je připojení ke stabilní Wi-Fi a naše rada pak mít telefon na nabíječce. Nejčastěji probíhá záloha ve večerních hodinách kdy spíte a máte telefon na nabíječce. Jak fungují fotky na iCloudu? Fotky na iCloudu a Můj fotostream* automaticky nahrávají vaše fotky do cloudu, abyste si je mohli zobrazit kdekoli doma i na cestách. Fotky na iCloudu taky nahrávají všechna videa a synchronizují změny. Ke své sbírce se dostanete na následujících zařízeních, když se k iCloudu přihlásíte svým Apple ID.

Jak dát iPhone do továrního nastavení bez hesla?

Pokud nemáte přístup k počítači a vaše zařízení stále funguje, můžete jej vymazat a obnovit bez počítače zadáním Nastavení> Obecné> Obnovit> Vymazat veškerý obsah a nastavení. Výsledkem této metody bude čistý operační systém, ale nebude aktualizován na nejnovější verzi. Také, jak zmenit pristupovy kód na iphone? Nastavení nebo změna přístupového kódu

  1. Přejděte do Nastavení a potom proveďte některou z následujících akcí: Na iPhonech s Face ID: Klepněte na „Face ID a kód“.
  2. Klepněte na volbu Zapnout kódový zámek nebo Změnit kód. Chcete‑li zobrazit volby pro vytvoření hesla, klepněte na Volby kódu.

Tak jak obnovit smazane cislo?

Obnovení smazaných kontaktů

  1. Přejděte na Kontakty Google.
  2. Vlevo posuňte zobrazení dolů.
  3. Klikněte na Koš.
  4. Vyberte jednu z možností. Jeden kontakt: Zaškrtněte políčko vedle jména kontaktu. Několik kontaktů: Zaškrtněte políčka u všech kontaktů, které chcete obnovit.
  5. Nahoře klikněte na Obnovit.
Tak jak obnovit smazane poznamky iphone? Jestli chcete smazanou poznámku obnovit, přejděte do seznamu Složky a klepněte na Naposledy smazané. Klepněte na poznámku, kterou chcete obnovit, klepněte do ní a vyberte Obnovit.

Jak obnovit nedavno Smazane?

Smazané fotky a videa najdete v koši galerie (Android i iOS)

V galerii se obvykle nachází úplně dole pod názvem “Nedávno odstraněné”. Složku stačí rozkliknout a obnovit smazané fotky, videa, screenshoty apod., které si chcete nechat. V koši zůstávají většinou po dobu 30 dní, potom se automaticky smažou.

By Edmonds Trypaluk

Jak se prihlasit do Minecraft? :: Proč se nejde přihlásit k Apple ID?
Užitečné odkazy