Domovská stránka > P > Proč Přejít Na Iphone?

Proč přejít na iPhone?

Každý iPhone jsme vyrobili s myšlenkou, že telefon by měl být více než jen soubor vlastností.

  • Moderní a bezpečný systém iOS.
  • Apple ekosystém.
  • Identifikace obličejem.
  • Ochrana vašeho soukromí
  • Dokonalý fotoaparát.
  • Bezkonkurenční výkon.
  • Parádní výdrž baterie.
  • Bezpečné platby iPhonem.

Přečtěte si více

Podle toho, kolik lidí mají iphone?

Apple letos v září poprvé pokořil hranici jedné miliardy aktivních uživatelů iPhonu. Vyplývá to z odhadů analytika Neila Cybarta. Kolik lidí pouziva T-Mobile? T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR.

Kolik lidí v ČR vlastni iPhone?

V Česku je deset let od uvedení prvního telefonu iPhone od firmy Apple zhruba 700 000 až 800 000 těchto přístrojů všech generací a jejich počet stále roste. Proč iPhone a ne Android? Rychlejší aktualizace a delší podpora

Dalším důvodem, proč uživatelé iPhonů nikdy nepřejdou na Android, je softwarová podpora. Zatímco u iOS není problém s jedním telefonem získat až sedmiletou softwarovou podporu, u Androidu je běžnou praxí 2 až 3 roky.

V čem je iPhone lepší než Android?

Apple má s iOS oproti Androidu obrovskou výhodu a to právě že ovládají jak hardware i software. Apple také vydává pouze telefony ve vyšší cenové kategorii, nebo také ve vyšší střední třídě v případě iPhonu SE 2020. To znamená že iOS a iPhone jdou ruku v ruce a všechny funkce jsou integrované tak jak by měly být. Proč je iPhone nejlepší na světě? Získáte plný přístup k nejnovějšímu operačnímu systém iOS. Kompaktní vzhled s krásným 4" displayem. Hardwarové tlačítko s otiskem prstu přední a zadní kameru a diodový blesk. Pokud využíváte osobní přenosný počítač od této společnosti propojíte se s velmi povedeným ekosystémem Cupertinské společnosti.

Kolik zakazniku má aplikace Můj Tmobile?

Pokud bychom do statistik započítali i webovou verzi aplikace Můj T-Mobile, celkově by se počet uživatelů rapidně zvýšil. Jen pro zajímavost, celkově využívalo Můj T-Mobile (Android, iOS, Windows Phone, web) v měsíci prosinci roku 2014 necelých 385 000 uživatelů. Kolik lidí má iPhone a kolik Android? Aktualizováno: Statistiky – jaro 2022 – zde

Android je stále dominantní platformou se zastoupením cca 70%. Nejrozšířenějšími značkami Android telefonů jsou Samsung (36%), Xiaomi (30%) a Huawei (20%). Na scéně Apple vede iPhone 11 (13%) a iPhone SE 2020 (11%).

Kdo má iPhone?

iPhone X
VýrobceApple
Produktová rodinaiPhone
Typsmartphone
Uvedení12. září 2017

By Emmerich Grammatica

Kolik zákazníků má T-Mobile 2021? :: Proč šifrovat disk?
Užitečné odkazy