Domovská stránka > C > Co Je To Agilní Přístup?

Co je to agilní přístup?

Agilita je především způsob přístupu a změny postojů všech účastníků projektu, ale i zainteresovaných stran. Nejde jen o nasazení metodik. I s agilní metodikou může být chování lidí rigidní. Metodika agilitu podporuje, ale nezaručuje.

Přečtěte si více

Co je Agile Coach?

Ti se pak většinou nazývají agilní coach. Jak tedy poznáme dobrého ScrumMastera či agilního coache? Tak v první řadě je to agilista duší i tělem, je dobrým coachem a facilitátorem, a umí implementovat změnu v organizaci. Seniorita agilního coache ani ScrumMastera se nepozná podle toho, že je nazvete Sr. Podle toho, co je waterfall? Waterfall je systém řízení projektů, který rozděluje projekt na jednotlivé "výrobní" fáze, které se snaží striktně oddělovat. Druhá fáze nezačne, dokud první fáze neskončila apod. Typické fáze Waterfall projektů jsou analýza, návrh řešení, vývoj řešení, testování, pilotování a provoz.

Podle toho, co dělá agilní kouč?

Jak to bývá s Agilními kouči v praxi

To znamená, že jeho primární úkol není pomoci organizaci přejít na agilní způsob řízení a zefektivňovat firmu, ale pouze rozvíjet konkrétní tým v agilních praktikách a dlouhodobě zvyšovat jeho produktivitu.
Co to je projektové řízení? Projektové řízení (Project Management) slouží k plánování a realizaci těchto složitých, zpravidla jednorázových akcí, které je potřeba uskutečnit v požadovaném termínu s plánovanými náklady tak, aby se dosáhlo stanovených cílů.

Jak dlouho trva biatlon?

Smíšená štafeta

Do roku 2019 startovaly nejdříve ženy a po nich jeli muži. Ženy jezdily trať o celkové délce 6 km (tedy každá 3 okruhy po 2 km) a muži 7,5 km (3 okruhy po 2,5 km). Od roku 2020 se střídají závody, kdy startují ženy, se závody, kdy první jedou muži.
Když to vezmeme v úvahu, jak dlouho trvá trestné kolo v biatlonu? (L = vleže, S = vstoje), počet nábojů, které musí závodník vystřelit při každé položce a automatická přirážka střelby 1 min přidaného času nebo trestné kolo délky 150 m přidaná závodníkovi za každý nezasažený terč po všech vystřelených nábojích položky.

Na jakou vzdálenost se střílí v biatlonu?

Biatlonová střelba je náročnou disciplínou a trefit terč, který má ve vzdálenosti 50 metrů průměr 4,5 cm (vleže) nebo 11 cm (vstoje), není vůbec jednoduché. Tím spíš, že na něj závodníci míří zadýchaní v době, kdy mají vysokou tepovou frekvenci. Jak rychle bezel Bolt? Měl jsem skvělé soupeře, kteří na mě dotírali, běžel jsem naplno až do konce,“ povídal Bolt po svém rekordním běhu, při kterém vybojoval první ze svých jedenácti titulů mistra světa. Při jeho berlínské stovce mu analytici změřili maximální rychlost 44,72 kilometrů za hodinu.

Jak rychle Beha Usain Bolt?

Usain Bolt je nejrychlejším člověkem zaznamenané historie, neboť mu byla přímo změřena maximální rychlost 44,72 km/h (při světovém rekordu na 100 metrů v roce 2009 zaběhl letmý 20 metrů dlouhý úsek za 1,61 sekundy).

By Takken Lundell

Jak si zabezpečit svůj počítač? :: Co je sprint Scrum?
Užitečné odkazy