Domovská stránka > J > Jak Zjistit Spotřebu Dat Android?

Jak zjistit spotřebu dat Android?

Operační systém Android umí (nutno uznat, že poměrně přesně) měřit objem přenesených dat. Tuto statistiku najdete v systémovém nastavení v sekci Využití dat. Pod položkou Používání mobilních dat je k dispozici také graf a podrobný výpis aplikaci, seřazený podle toho, kolik dat přenesly.

Přečtěte si více

Jak zjistit spotrebu dat Android?

V nastavení, klikněte na Síť a internet. En Síť a internet, klikněte na Mobilní síť a později při použití dat aplikace. Níže je uveden graf s vývojem dat, která jsme spotřebovali, a dole je zobrazen spotřeba každé aplikace samostatně. Jak zjistím kdy se mi obnovi data? Kontrola stavu čerpání datového limitu

  1. Přihlaste se do portálu Moje O2.
  2. V sekci „Moje služby“ klikněte na dlaždici mobilního internetu „O2 DATA“, u kterého chcete zjistit stav čerpání dat.
  3. V sekci „Volné jednotky“ uvidíte na ukazateli, kolik procent (GB) vám zbývá vyčerpat do konce zúčtovacího období.

Kolik dat spotřebuje volání přes WhatsApp?

Skype/WhatsApp – mezi 4 až 4.2 MB za minutu. Tak jak mít neomezená data? V Google Play nebo App Store si stáhněte naši aplikaci a přihlaste se do ní. Klikněte na box s nabídkou neomezených dat, potom na tlačítko Aktivovat a neomezená data se zabezpečením jsou na 30 dní vaše.

Jak ziskat neomezená data?

Konkrétně si musíte do konce ledna aktivovat datový balíček Mobilní internet Extra Nastálo 5 GB (či větší), který vás vyjde na 199 korun. Jakmile si tento datový balíček pořídíte, tak stačí vyčkat na začátek února, kdy vám dá T-Mobile o aktivaci neomezených dat vědět. Jak aktivovat neomezena data? Jak si balíček aktivovat?

  1. Přihlaste se do aplikace Můj T-Mobile.
  2. Vyberte telefonní číslo a poté klikněte na možnost Balíčky.
  3. Zobrazí se vám balíček Letní neomezená data a tlačítko Aktivovat.
  4. Potvrďte výběr a užívejte si neomezený internet na mobilu.

Jak sledovat výpadky internetu?

Populární nástroje pro testování rychlosti jsou speedmeter.internetprovsechny.cz, speedtest.net, rychlost.cz a kvalitni-internet.cz. Podle toho, jak zjistit vytížení sítě? Nejsnazší cesta jak se ve Windows podívat na využití sítě je Task Manager/Správce Úloh – otevřete si ho, nechte na první záložce Proces a najděte si sloupec Síť a klikněte na něj tak, aby byl setříděný od největšího k nejmenšímu.

Jak zjistit provoz na Wi-Fi?

Nejspolehlivějším způsobem je samozřejmě navštívit rozhraní routeru či modemu a v jeho rozhraní se podívat, která zařízení jsou připojena. Ne vždy je to však možné či pohodlné – nemusíme znát heslo do rozhraní modemu nebo nejsme tak pokročilí uživatelé, abychom věděli, kde přesně hledat.

By Riley Sarber

Jak vytvořit bootovací disk? :: Co je to symbol v literature?
Užitečné odkazy