Domovská stránka > J > Jak Zjistit Body Shell?

Jak zjistit body Shell?

Stav svých bodů nebo získávání nových si rychle ověříte po přihlášení do svého konta v aplikaci Shell. Přihlásit se můžete také přes www.shellsmart.com nebo kontaktovat zákaznické centrum Shell ClubSmart.

Přečtěte si více

Kdo vlastní Orlen?

Polski Koncern Naftowy Orlen S.A.
Vlastní kapitál38,6 mld. zł (2019)
Zaměstnanci22 461 (31.12.2011)
MajiteléStátní pokladna (27,5 %) Nationale-Nederlanden OFE (7,6 %)
Dceřiné společnostiOrlen Lietuva (100 %) Orlen Unipetrol (63 %) Anwil Orlen KolTrans Bliska Rafineria Trzebinia Orlen Deutschland
Kdo dodava benzin do ČR? Čepro začíná do Česka dovážet pohonné hmoty od francouzského ropného koncernu Total. PRAHA - Český distributor benzinu a nafty Čepro uzavřel zásadní obchod s francouzským ropným koncernem Total.

Může se také zeptat, co znamená zkratka mol?

Mol (značka mol) je základní fyzikální jednotka látkového množství. Jeden mol libovolné látky obsahuje přesně 6,02214076×1023 částic (atomů, molekul, iontů apod.), což je číselná hodnota Avogadrovy konstanty vyjádřené v jednotkách mol1. Kde se vyrábí Verva? Obě paliva se vyrábí v rafinériích skupiny Orlen Unipetrol v Litvínově a Kralupech nad Vltavou, odkud Verva 100 a Verva Diesel proudí na čerpací stanice Benzina Orlen v Česku i na Slovensku,“ uvedl Marek Zouvala, ředitel sítě čerpacích stanic Benzina Orlen, a dodal: „Růst objemu prodeje prémiových paliv bude pokračovat

Kdo má nejlepší naftu?

Dobrá česká nafta

Nejkvalitnější je nafta v Litvě, Slovinsku, Švédsku, Bulharsku, na Maltě, v Chorvatsku, Irsku, Německu a Finsku, kde byl podíl nekvalitních vzorků podle lednové zprávy Evropské agentury pro životní prostředí (EEA) nulový.
Jak se bude jmenovat Benzina? Čerpací stanice Benzina, lídr českého trhu, se postupně přejmenují na Orlen. U prvních osmi pump v Česku přikročí polská společnost PKN Orlen ke změně do konce letošního roku. Vyplývá to z informací agentury ČTK a nedávného vyjádření PKN Orlen. Značka Benzina působí na českém trhu více než 60 let.

Kde je nafta bez biosložky?

Na všech čerpacích stanicích EuroOil si mohou zákazníci zakoupit naftu OPTIMAL DIESEL bez biosložky. Oproti běžně prodávané motorové naftě na trhu s obsahem biosložky, resp. FAME až 7 % je OPTIMAL DIESEL v důsledku nepřítomnosti biosložky méně náročný na sledování a zacházení při skladování a použití. Odkud se dováží benzín? Podle ní nejvíce dovozů pochází z Rakouska, Slovenska a Polska. V případě Slovenska proudí pohonné hmoty produktovodem, ale také vlakem nebo po silnici v cisternách. V Česku se benzin vyrábí na dvou místech. V rafineriích Unipetrolu v Kralupech a Litvínově.

Může se také zeptat, kolik je v Čr benzinových pump?

Aktuálně je evidováno celkem 4 008 veřejných čerpacích stanic, tedy takových, které jsou dostupné běžnému motoristovi. To představuje 56,5 % z celkového počtu všech čerpacích stanic v evidenci MPO, kterých je 7 094. Oproti údajům z konce září loňského roku přibyly celkově 2 veřejné čerpací stanice.

By Quartana Wolcott

Co je 5C? :: Co je to Shell v Linuxu?
Užitečné odkazy