Domovská stránka > J > Jak Dostat Cd Do Notebooku?

Jak dostat CD do notebooku?

Instalace softwaru pomocí externí jednotky CD nebo DVD

  1. Zapojte kabel USB do některého z volných portů USB v notebooku.
  2. Pokyny k instalaci a používání externí jednotky najdete v dokumentaci dodané s jednotkou USB CD/DVD.
  3. Po nainstalování jednotky vložte disk se softwarem do jednotky a software nainstalujte.

Přečtěte si více

Jak přehrát CD na notebooku bez mechaniky?

Pokud se čtení a vypalování médií nechcete úplně vzdát, ale nový notebook není mechanikou vybaven, můžete si pořídit mechaniku externí a k notebooku ji připojit USB portem. Cena dříve poměrně nákladné periferie klesla na více než přijatelnou cenu. Když to vezmeme v úvahu, jak pripojit dvd mechaniku k notebooku? Připojení mechaniky je pak jednoduché – přes síťový adaptér připojíte její napájení a přes redukci USB/SATA ji připojíte k USB portu notebooku, ve kterém se ohlásí jako další nový disk. Tím je připojení hotovo.

Jak nainstalovat novou CD mechaniku?

Záslepka je uchycena po stranách malými výstupky. Mírným tlakem z vnitřku počítače záslepku odstraníme. Instalovanou mechaniku zasuneme do takto vzniklého otvoru tak, aby nepřesahovala ven z počítače. Ke skříni počítače ji přišroubujeme všemi čtyřmi šroubky, které by měly být k CD mechanice přibaleny. Jak vysunout disk z notebooku? Vysuňte disk v operačním systému

  1. Spusťte nástroj Prohlížeč Windows nebo Průzkumník souborů stisknutím kombinace klávesy Windows a klávesy E.
  2. Klikněte na ikonu Počítač nebo Tento počítač na levém panelu okna.
  3. Klikněte pravým tlačítkem na ikonu jednotky CD/DVD/Blu-ray a zvolte možnost Vysunout.

Jak vložit CD do počítače?

Vložte zvukové CD. Spusťte aplikaci Windows Media Player, a potom klikněte na záložku „Kopírovat z disku CD“ v horní části okna. Když je počítač připojen k internetu, aplikace Windows Media Player získá informace o CD (název CD, název skladby nebo jméno umělce, atd.), a zobrazí je v okně. Co znamená PC bez mechaniky? Bez mechaniky znamená, že v notebooku není vestavěna optická CD/DVD mechanika. Ale je možné ji dokoupit a připojit přes USB. Ale pořát nebude vestavěná a pokud ji budete potřebovat a budete notebook přenášet, tak si ji budete muset vžít s sebou.

Jak nainstalovat Windows bez mechaniky?

K instalaci Windows vám bude stačit zcela obyčejný USB flash disk. Jen pozor, aby měl alespoň 4 GB. Kromě „čisté“ instalace můžete také provést „upgrade“, který vám umožní zachovat soubory, nastavení i aplikace. Jak hrát hru bez CD? Hledáte-li jednoduchý, avšak i přesto výkonný nástroj pro práci s image soubory, můžete s tím přestat, DAEMON Tools je přesně to co hledáte. S jeho pomocí můžete pouhými několika kliky myší přiřadit image a spustit tak hru bez nutnosti použití originálního CD/DVD.

Jak vyndat DVD mechaniku z PC?

Před instalací nezapomeňte pc vypnout a odpojit ze sítě.

Stačí ji pouze zasunout. Nezapomeňte ji přišroubovat z levé strany 2 šroubky a to samé z druhé strany. A vzadu pouze stačí zapojit výše popisované 2 kabely a tím je dvd-r rw mechanika do pc nainstalována.

By Feldt Dinkins

Jak obnovit účet Facebook? :: Proč mi nefunguje screenshot?
Užitečné odkazy