Domovská stránka > P > Proč Dnes Nejde Facebook?

Proč dnes nejde Facebook?

Nedostupnost Facebooku nemusí být vždy způsobená výpadkem na straně sociální sítě. Může jít také o obyčejný výpadek vašeho internetového připojení. Pokud vám Facebook nejde, zkontrolujte nejdříve, jestli se vám načítají jiné internetové stránky a zda vám fungují další online služby.

Přečtěte si více

Co způsobilo výpadek Facebooku?

Na straně webového serveru musí být správně uložené záznamy, díky kterým jsou jednotlivá zařízení a ostatní DNS servery naváděny do cíle. Při změnách v rámci DNS záznamů se Facebooku nepodařilo pohlídat správnost. To způsobilo to několikahodinový výpadek všech služeb. Jak dlouho potrvá výpadek FB? Je sice zvykem, že Facebook řeší své výpadky poměrně rychle ale v tuto chvíli nelze odhadnout, jak dlouho výpadek potrvá. Když došlo k výpadku naposled, nefungovala ani jedna ze služeb něco přes hodinu. Když se budete hodně snažit, obnovíte si maximálně tak feed na Facebooku.

A další otázka, co je s facebook?

Sociální síť Facebook tvoří v současnosti jednu z největších internetových komunit, počet přihlášených uživatelů už překročil dvě miliardy a stále roste. Facebook umožňuje uživatelům komunikovat se svými přáteli, sdílet fotografie, multimediální obsah a využívat množství různých webových aplikací. Proč nefunguje Messenger 2021? Aktuálně došlo k výpadku webových stránek i služeb společnosti Facebook, což se dotýká samotné sociální sítě a Instagramu, přičemž komplikace jsou i u komunikační platforem Messenger a WhatsApp. Dle dostupných informací se jedná o problém s DNS servery, které mají na starost překlad URL adres.

Podle toho, proč se mi vypíná facebook?

Další uživatelé však hlásí, že jim aplikace padá i po aktualizaci, případně že nová verze značně vybíjí baterii. V tomto případě nejčastěji pomohla úplná odinstalace a opětovná instalace. Facebook aktualizuje svou mobilní aplikaci poměrně často, obvykle se to však obejde bez problémů. Co se stalo s Whatsappem? WhatsApp přestane na některých mobilech fungovat

Jedna z nejpopulárnějších komunikačních aplikací současnosti WhatsApp přestane na některých smartphonech fungovat. Změny započnou už s koncem roku, tedy ještě...

Může se také zeptat, co dělat když mi nefunguje messenger?

V levém horním rohu části Chaty klepněte na svůj profilový obrázek. Posuňte se do dolní části stránky a klepněte na Nahlásit technický problém. Do textového pole napište popis problému, včetně toho, co jste dělali, když jste na problém narazili. Klepněte na Odeslat. Tak proč mi nejde odeslat zpráva na messengeru? Zkontrolujte stav internetového připojení. Zkontrolujte, jestli fungují ostatní weby. Aktualizujte prohlížeč. Doporučujeme používat nejnovější verzí jednoho z těchto webových prohlížečů.

Podle toho, co vlastni facebook?

Upozornila, že mezi její hlavní služby patří aplikace Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Oculus, Workplace, Portal a Calibra.

By Penland

Kdo používá Facebook? :: Jak nastavit barevný tisk HP?
Užitečné odkazy