Domovská stránka > P > Proč Dnes Nefunguje Facebook?

Proč dnes nefunguje Facebook?

Nedostupnost Facebooku nemusí být vždy způsobená výpadkem na straně sociální sítě. Může jít také o obyčejný výpadek vašeho internetového připojení. Pokud vám Facebook nejde, zkontrolujte nejdříve, jestli se vám načítají jiné internetové stránky a zda vám fungují další online služby.

Přečtěte si více

Jak dlouho potrvá výpadek FB?

Je sice zvykem, že Facebook řeší své výpadky poměrně rychle ale v tuto chvíli nelze odhadnout, jak dlouho výpadek potrvá. Když došlo k výpadku naposled, nefungovala ani jedna ze služeb něco přes hodinu. Když se budete hodně snažit, obnovíte si maximálně tak feed na Facebooku. Proč spadl Facebook? Zjednodušeně řečeno, Facebook včera dopoledne internetu z nějakého důvodu sebral mapu, která ostatním počítačům říká, jak se k nejrůznějším funkcím jeho sociálních sítí vůbec dostat. Výsledek již známe. „Přibližně v 17.39 někdo ve Facebooku spustil aktualizaci Border Gateway Protocol (BGP) záznamů společnosti.

Proč nefunguje Messenger 2021?

Aktuálně došlo k výpadku webových stránek i služeb společnosti Facebook, což se dotýká samotné sociální sítě a Instagramu, přičemž komplikace jsou i u komunikační platforem Messenger a WhatsApp. Dle dostupných informací se jedná o problém s DNS servery, které mají na starost překlad URL adres. Co je s Facebook? Sociální síť Facebook tvoří v současnosti jednu z největších internetových komunit, počet přihlášených uživatelů už překročil dvě miliardy a stále roste. Facebook umožňuje uživatelům komunikovat se svými přáteli, sdílet fotografie, multimediální obsah a využívat množství různých webových aplikací.

Může se také zeptat, proč mi nejde na mobilu facebook?

Pokud máte potíže s přihlášením k Facebook účtu v aplikaci Facebook: Ověřte, že máte nejnovější verzi aplikace Facebook, nebo aplikaci odstraňte a znovu nainstalujte. Zkuste se přihlásit z mobilního prohlížeče (třeba Safari, Chrome) Co dělat když mi nefunguje Messenger? V levém horním rohu části Chaty klepněte na svůj profilový obrázek. Posuňte se do dolní části stránky a klepněte na Nahlásit technický problém. Do textového pole napište popis problému, včetně toho, co jste dělali, když jste na problém narazili. Klepněte na Odeslat.

Proč výpadek Facebooku ovlivnil i naše internetové sítě?

Příčinou výpadku byla podle oficiálního zdůvodnění chyba při konfiguraci serverů. „Změny konfigurace na páteřních routerech, které koordinují síťový provoz mezi našimi datovými centry, způsobily problémy, které tuto komunikaci přerušily. Tak proč nešel whatsapp? Začátek roku 2021 si ve WhatsAppu za rámeček rozhodně nedají. Populární komunikační aplikaci se vůbec nepovedlo odkomunikovat nové podmínky užívání služby spojené s ochranou soukromí uživatelů, kteří následně začali hromadně utíkat ke konkurenci.

Kde jsou servery Facebooku?

Meta
ÚstředíPalo Alto, Kalifornie Dublin, Irsko (mezinárodní ústředí pro Evropu, Afriku a Střední východ)
Klíčoví lidéMark Zuckerberg, zakladatel a CEO Dustin Moskovitz, spoluzakladatel Eduardo Saverin, spoluzakladatel Sheryl Sandbergová, COO Chris Hughes, spoluzakladatel Mike Schroepfer, CTO

By Horbal Puelo

Proč nefunguje Messenger a WhatsApp? :: Jak obnovit Messenger?
Užitečné odkazy