Domovská stránka > J > Jak Přehrát Cd Na Notebooku Bez Mechaniky?

Jak přehrát CD na notebooku bez mechaniky?

Pokud se čtení a vypalování médií nechcete úplně vzdát, ale nový notebook není mechanikou vybaven, můžete si pořídit mechaniku externí a k notebooku ji připojit USB portem. Cena dříve poměrně nákladné periferie klesla na více než přijatelnou cenu.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak pripojit dvd mechaniku k notebooku?

Připojení mechaniky je pak jednoduché – přes síťový adaptér připojíte její napájení a přes redukci USB/SATA ji připojíte k USB portu notebooku, ve kterém se ohlásí jako další nový disk. Tím je připojení hotovo. Jak otevřít CD mechaniku bez tlačítka? Při vypnutím počítače vložte rovný kus kancelářské sponky do otvoru a jemně zatlačte. Mechanika by se nyní měla pomalu otevřít.

Jak vysunout disk z notebooku?

Vysuňte disk v operačním systému

  1. Spusťte nástroj Prohlížeč Windows nebo Průzkumník souborů stisknutím kombinace klávesy Windows a klávesy E.
  2. Klikněte na ikonu Počítač nebo Tento počítač na levém panelu okna.
  3. Klikněte pravým tlačítkem na ikonu jednotky CD/DVD/Blu-ray a zvolte možnost Vysunout.
Jak vložit CD do počítače? Vložte zvukové CD. Spusťte aplikaci Windows Media Player, a potom klikněte na záložku „Kopírovat z disku CD“ v horní části okna. Když je počítač připojen k internetu, aplikace Windows Media Player získá informace o CD (název CD, název skladby nebo jméno umělce, atd.), a zobrazí je v okně.

Co znamená PC bez mechaniky?

Bez mechaniky znamená, že v notebooku není vestavěna optická CD/DVD mechanika. Ale je možné ji dokoupit a připojit přes USB. Ale pořát nebude vestavěná a pokud ji budete potřebovat a budete notebook přenášet, tak si ji budete muset vžít s sebou. Můžete se také zeptat, jak nainstalovat windows bez mechaniky? K instalaci Windows vám bude stačit zcela obyčejný USB flash disk. Jen pozor, aby měl alespoň 4 GB. Kromě „čisté“ instalace můžete také provést „upgrade“, který vám umožní zachovat soubory, nastavení i aplikace.

Jak hrát hru bez CD?

Hledáte-li jednoduchý, avšak i přesto výkonný nástroj pro práci s image soubory, můžete s tím přestat, DAEMON Tools je přesně to co hledáte. S jeho pomocí můžete pouhými několika kliky myší přiřadit image a spustit tak hru bez nutnosti použití originálního CD/DVD. Také, jak vyndat dvd mechaniku z pc? Před instalací nezapomeňte pc vypnout a odpojit ze sítě.

Stačí ji pouze zasunout. Nezapomeňte ji přišroubovat z levé strany 2 šroubky a to samé z druhé strany. A vzadu pouze stačí zapojit výše popisované 2 kabely a tím je dvd-r rw mechanika do pc nainstalována.

Jak zprovoznit DVD mechaniku?

msc« a volbu potvrďte kliknutím na »OK«. Nyní se zobrazí správce zařízení, ve kterém se nejprve ujistěte, že v nabídce »Zobrazit« je zatržítko u položky »Zobrazit skrytá zařízení«. Nyní v nabídce »Akce« zvolte příkaz »Vyhledat změny hardwaru« a vyčkejte, až se v okně objeví DVD mechanika.

By Shaughnessy

Jak udělat z interní mechaniky externí? :: Jak zapnout Windows Hello?
Užitečné odkazy