Domovská stránka > P > Proč Mi Nejdou Data V Zahraničí?

Proč mi nejdou data v zahraničí?

Na vině může být závada modemu, špatné nastavení, případně nekompatibilita modemu se síťovou technologií dané země.

Přečtěte si více

Co znamená symbol E?

E je páté písmeno latinské abecedy. Vzniklo z řeckého písmene epsilon. Co znamená E na mobilu? E neboli EDGE a H neboli HSDPA indikují aktivní připojení k internetu. Dá se to zrušit v Nastavení --> Mobilní síť --> Datové připojení.

Jak zjistit jestli mám data?

Vedle toho můžete použít telefonní číslo na operátora a vybrat příslušnou možnost v hlasovém automatu. Poslední možností je vyťukat na číselníku následující kód: *123*523# a potvrdit ho jako by šlo o běžný hovor. Vodafone – v případě tohoto operátora máte dvě možnosti, jak zjistit objem čerpaných dat. Můžete se také zeptat, jak mít data v zahranici? Mobilní internet v zahraničí (roaming)

  1. Přihlaste se do portálu Moje O2.
  2. V sekci „Moje služby“ klikněte na dlaždici mobilního internetu „O2 DATA“, u kterého chcete zjistit stav nastavení roamingových dat.
  3. V sekci „Roaming“ zkontrolujte, zda máte aktivní službu „Svět Basic“.

Jak pouzivat data v zahranici?

K připojení v zahraničí vám stačí:

  1. aktivní roaming a jakýkoliv z tarifů, které umožňují připojení na internet a mají také volné minuty nebo SMS.
  2. správně nastavený telefon - některé vyžadují datový roaming povolit i v nastavení
Jak je to s daty v zahranici? Jak je to s roamingem a daty? Pokud tuzemský spotřebitel vycestuje do zahraničí a uskutečňuje hovory, posílá SMS nebo MMS a spotřebovává data v zahraniční destinaci, pak se jedná o roaming. Když se jedná o Evropskou unii, zákazník na dovolené v EU volající v rámci téže země platí hovor účtovaný podle svého tarifu.

Jak zapnout zpomalena data T-Mobile?

K oběma „gigovým“ tarifům si můžete zdarma v aplikaci každý měsíc aktivovat službu Pořád online, která vám garantuj, že vám nikdy nedojdou data. Po vyčerpání uvedeného FUP budete mít jen omezenou rychlost natolik, abyste mohli používat messengery nebo si vyhledat spoj v jízdním řádu. Kolik stojí neomezena data T-Mobile? Nová nabídka zahrnuje dva základní tarify za 550 a 675 Kč, které k neomezenému volání i SMS přidávají 3 GB nebo 8 GB dat. Doteď T-Mobile prodává balíček neomezeného volání a SMS s 2 GB dat za 525 korun a se 4 GB dat za 625 korun. Nové balíčky jsou tak o 25 a 50 korun dražší, ale mají více dat.

Jak si dokoupit data?

Pokud vám docházejí data nebo vám už dokonce došly, můžete si je kdykoli dokoupit. Dokup se připočte k vašemu stávajícímu datovému balíčku a navýší ho. Data si můžete dokoupit pomocí zaslání SMS nebo ve své Samoobsluze.

By Powel

Proč nefunguje kolečko na myši? :: Jak zprovoznit mobilní data?
Užitečné odkazy