Domovská stránka > J > Jak Zprovoznit Mobilní Data?

Jak zprovoznit mobilní data?

Vypni data v mobilu

Abyste se dostali na rozšířené možnosti – Mobilní sítě, je třeba podržet prst na tlačítku Data delší dobu. je je více voleb, vás ale bude zajímat odkaz který vidíte na obrázku. Zaškrtnutím mobilní internet povolíte – zapnete, pokud dáte „fajfku“ pryč, pak se internet v telefonu vypne.

Přečtěte si více

Proč nejde roaming?

Pokud potíže přetrvávají i v jiné síti, doporučujeme vám vypnout a zapnout telefon, případně vyzkoušet vaši SIM kartu v jiném zařízení. Pokud bude v jiném telefonu fungovat, ověřte v nastavení vašeho přístroje, zda není zakázán roaming, případně mezinárodní hovory. Co znamená E na datech? Písmeno E indikuje připojení k Internetu přes EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution). To je o něco rychlejší technologie než GPRS, ale stále je příliš pomalá pro prohlížení webových stránek nebo streamování obsahu.

Jak aktivovat data v zahranici T-Mobile?

V mobilní aplikaci Můj T-Mobile. (kliknete na své číslo, v části Zahraničí) Přes bezplatné vytočení USSD kódu *123*320#. Zákazníci, kteří využívají tarifní služby, mohou odeslat SMS na číslo 4603 ve tvaru ROA S. Jak si dokoupit data T-Mobile? Mám Můj tarif, je možné si jednorázově navýšit data, když je vyčerpám?

  1. V mobilní aplikaci Můj T-Mobile.
  2. SMS zprávou, pro navýšení odešlete SMS ve tvaru DATA 1GB na číslo 4603.
  3. V hlasovém automatu na čísle 4603 v sekci služby a internet, nebo stačí po pozdravu stisknout 523.

Jak aktivovat data na SIM?

Aktivace Twist karty

  1. Vložte SIM do telefonu. To umíte, prostě ho otevřete :-)
  2. Aktivujete ji prvním hovorem kamkoli. V prvních 4 hodinách od uskutečnění prvního hovoru vám budeme postupně aktivovat všechny služby - roaming, internet v mobilu, MMS a další.
  3. Užívejte si! Zavolejte všem, ať vědí, že jste s námi!
Pokud jde o to, jak zprovoznit roaming? Po příjezdu: Otevřete Nastavení. Klepněte na Mobilní síť nebo Mobilní data. Pak klepněte na Volby dat a zapněte Datový roaming nebo jiné nastavení, která vám doporučil operátor.

Jak zjistit mnozstvi dat?

Cest je mnoho, doporučujeme Vám tyto:

  1. přes Můj T-Mobile či mobilní aplikaci Můj T-Mobile,
  2. přes USSD kanál, kde stačí vytočit na vašem telefonu *123*523#,
  3. v hlasovém automatu na čísle 4603 v sekci služby a internet, nebo stačí po pozdravu stisknout 523.
Jak odblokovat roaming? V menu telefonu v části nastavení si zkontrolujte, že máte roaming povolený i v něm (obvykle tu najdete volbu pro povolení datového roamingu). Pozor ale na to, že v zahraničí vám nebude fungovat datová SIM karta.

Můžete se také zeptat, jak zapnout roaming na xiaomi?

kromě nastavení na straně operátora je nutné roaming povolit i na straně telefonu. Konkrétně v nastavení v sekci SIM karty a sítě by měl být u dané SIM karty přepínač Roaming.

By Fabriane Henzel

Proč mi nejdou data v zahraničí? :: Co mám dělat když mi nejde zvuk v PC?
Užitečné odkazy