Domovská stránka > J > Jak Hrát Bloodmoon?

Jak hrát bloodmoon?

Velkým lákadlem Bloodmoonu je pro hráče možnost stát se vlkodlakem. Nestane se ale tak, že se někde koupí nějaké lahvička s určitým lektvarem. Postava hráče musí být nakažena určitým druhem „šílenství“ (kousnutím od nějaké stejně nakažené potvory), které poté umožňuje nové možnosti.

Přečtěte si více

Jak stáhnout Flash hry?

Jednoduchým avšak velmi schopným nástrojem, se kterým stáhnete flash hry je iWisoft Flash SWF Downloader. V jediném prostém okně nabízí vše potřebné. Uživatelské rozhraní je přehledné, avšak vytknul bych mu použité písmo. Je příliš malé a některým uživatelům by mohlo působit potíže. Jak odblokovat Flash Player? Co dělat, když je blokovaný obsah Adobe Flash?

  1. Chcete-li to provést, stiskněte klávesu Nastavení a další tlačítko v pravém horním rohu Edge.
  2. vybrat Nastavení > Zobrazit pokročilé nastavení otevřete níže uvedené možnosti.
  3. Pak přepněte Použijte Adobe Flash Player zapnuto.

Tak jak aktivovat plugin?

Google Chrome

Chcete-li to povolit, klikněte na tlačítko nabídky Chromu a výběrem Nastavení otevřete stránku Nastavení. Klikněte na Zobrazit pokročilá nastavení, klikněte na Nastavení obsahu v části Ochrana osobních údajů, přejděte dolů na Plug-iny a klikněte na Přehrát.
A další otázka, co je swf soubor? SWF je formát souboru pro Adobe Flash, který se využívá v multimédiích, vektorové grafice a pro ActionScript. Formát vznikl ve společnosti FutureWave Software, kterou koupila společnost Macromedia v prosinci 1996. Od konce roku 2005 je formát pod kontrolou společnosti Adobe Systems díky akvizici Macromedia.

Jak přehrát soubor?

V osobním počítači s Windows 10 vyberte možnost Start > Průzkumník souborů nebo vyberte Průzkumník souborů z hlavního panelu. Stiskněte a podržte (nebo pravým tlačítkem klikněte na) soubor MP4, který chcete přehrát, vyberte Otevřít v programu a v seznamu aplikací vyberte preferovaný přehrávač souborů. Jak aktivovat Flash Player v Chrome? Google Chrome:

  1. Do adresního řádku prohlížeče Google Chrome napište chrome://settings/content a stiskněte Enter.
  2. Na stránce Nastavení vyhledejte Flash a na položku klikněte.
  3. Aktivujte spouštění Flashe kliknutím na přepínač vpravo nahoře.

Můžete se také zeptat, jak získat adobe flash player?

Adobe Flash Player aktualizace se nějak neliší od instalace. Stačí jen navštívit oficiální webovou stránku programu. Nejnovější verzi Adobe Flash Player najdete vždy zde. Vyberte „Instalovat“. Jak nainstalovat Flash Player do Windows 10? Instalace Adobe Flash Playeru

Na stránce https://get.adobe.com/cz/flashplayer/ stáhnete zdarma nejnovější verzi programu. Ještě předtím ale doporučuji zrušit zaškrtnutí o volitelných nabídek. Poté klikněte na tlačítko Instalovat.

Jak povolit pluginy v Chrome?

Klikněte na ikonu nastavení a otevřete stránku Pluginy Chrome. Tím se jediným kliknutím otevře stránka Pluginy.

By Derby

Jak spárovat sluchátka? :: Co nahradí Flash Player?
Užitečné odkazy