Domovská stránka > C > Co Je To Proaktivní Chování?

Co je to proaktivní chování?

Být proaktivní znamená, že se chopíte iniciativy a uděláte, cokoli je potřeba, aby se dobré věci uskutečnily, a soustředíte se na svůj Okruh vlivu – věnujete svůj čas a energii tomu, nad čím máte kontrolu a co můžete ovlivnit. Opakem proaktivnáho jednání je reaktivita.

Přečtěte si více

Podle toho, co to je proaktivita?

Proaktivita je, zejména v organizační a zaměstnanecké psychologii, označení pro způsob jednání, při němž je odpověď na vnější (např. teplo, barva, hluk…) nebo vnitřní podnět (např. pocit hladu, žízně, bolesti...) Co je to proaktivní přístup? Jako „proaktivní“ se označuje takový přístup, který je ofenzivní, je zaměřen „dopředu“, který se snaží předvídat, co se stane a předcházet událostem, který včas přebírá iniciativu. Naopak „reaktivní“ je takový přístup, který se nesnaží cokoli předvídat, ale pouze reaguje na to, co se už stalo (který je defenzivní).

Můžete se také zeptat, co je proaktivní ochrana cestujících?

Účelem systému Proaktivní ochrany cestujících je připravit posádku na náraz. Tento systém spolupracuje s jedním radarem vpředu, dvěma zadními radary, senzorem převrácení vozu a ESC a aktivuje se v případě hrozící nehody nebo pokud se vůz začne dostávat do smyku.

By Behrens

Co je to register? :: Jak poznat empatii?
Užitečné odkazy