Domovská stránka > P > Proč Nefunguje Aplikace Google?

Proč nefunguje aplikace Google?

Aplikace služby Google pravidelně přestává fungovat

Pokud se do této situace dostanete, přestože okno s chybou vypnete, vyskakuje znovu, protože aplikace Google stále běží na pozadí. Tento problém se dříve vyskytl u Androidu. Šlo o nesoulad mezi aplikací Google a utilitou Android Webview.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, proč nefunguje google v mobilu?

Restartujte zařízení a zkuste vyhledávání zopakovat. Pokud se můžete připojit k internetu, aktualizujte aplikaci Google na nejnovější verzi. Chcete-li ověřit, zda už se výsledky zobrazují, zkuste vyhledávání zopakovat. Když vymažete mezipaměť aplikace, smažete data uložená v dočasné oblasti paměti zařízení. Co delat kdyz nefungují aplikace? Co dělat, když mi nefunguje mobilní aplikace, jak očekávám?

  1. Zkuste změnit způsob připojení k internetu.
  2. WiFi na veřejné síti nemusí stoprocentně fungovat, záleží na jejím nastavení, které neovlivníme.
  3. Pokud máte mobilní aplikaci uloženou na SD kartě, zkuste si ji přesunout do interního úložiště.

Jak obnovit aplikace z Google Play?

Otevřete Nastavení telefonu a přejděte na záložku „Aplikace a oznámení“ / „Aplikace“ *. Ze seznamu aplikací vyberte Obchod Google Play. Pokud se zobrazí možnost „Povolit“, klikněte na ni. Proč padají aplikace? Problém souvisí se systémovou komponentou nazvanou Android System WebView. Google pro ni prostřednictvím obchodu Google Play vydal zabugovaný update, což mělo u mnoha uživatelů za následek padání aplikací.

Jak restartovat Google Play?

Přejděte do nabídky »Nastavení | Aplikace | Všechny aplikace« a na seznamu vyhledejte »Obchod Google Play«. Klepněte na tuto položku a následně použijte tlačítko »Vynutit ukončení«. Při dalším spuštění by již aplikace Obchod Play měla opět fungovat správně. Lidé se také ptají, jak opravit google? První krok: Vyzkoušejte tato běžná řešení selhávání prohlížeče Chrome

  1. Zavřete ostatní karty, rozšíření a aplikace.
  2. Restartujte Chrome.
  3. Restartujte počítač
  4. Zkontrolujte, zda jste nebyli napadeni malwarem.
  5. Otevřete stránku v jiném prohlížeči.
  6. Odstraňte problémy v síti a nahlaste problémy s webovou stránkou.

Proč mi nejde otevřít aplikace?

Jestliže některá z aplikací instalovaných ve vašem smartphonu nejde spustit nebo při spuštění padá, zkuste nejdříve restartovat telefon. Když to nepomůže, otevřete nabídku »Nastavení | Aplikace | Stažené«, v seznamu vyhledejte problémovou aplikaci a klepněte na tlačítko »Vynutit ukončení«. Pak aplikaci znovu spusťte. Co dělat když zařízení není kompatibilní s touto verzi? Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

  1. Běžte do nastavení a povolte instalaci aplikací z neznámých zdrojů.
  2. Stáhněte si balíček aplikace Market Helper (v Obchodě Play není z důvodů jeho obcházení, jelikož je balíček na stránkách autora, a rozborem kódu prošel, budeme mu věřit)
  3. Spusťte aplikaci Market Helper.

Tak proč nefunguje aplikace lidl plus?

Na zařízeních, která jsou zcela bez služeb Google (u nás prodávaná zařízení od cca května 2020), prozatím není možné aplikaci Lidl Plus využít.

By Reiners

Jak spárovat bezdrátovou myš s počítačem? :: Jak se dělá zavináč na klávesnici?
Užitečné odkazy