Domovská stránka > J > Jak Vymazat Systémová Data Iphone?

Jak vymazat systémová data iPhone?

Postup je následující:

  1. Prvně je nutné, abyste na vašem iPhonu otevřeli nativní aplikaci Nastavení.
  2. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte níže a otevřete sekci Safari.
  3. Zde sjeďte dolů a klepněte na Smazat historii a data stránek.
  4. Nakonec volbu potvrďte klepnutím na Smazat historii a data.

Přečtěte si více

Jak zmenšit systémová data?

Pokud používáte starší verzi systému Android, máte možnost vymazat všechny soubory v mezipaměti jediným kliknutím. Přejdete do Nastavení - Úložiště - Data v mezipaměti - Vymazat mezipaměť a máte hotovo. Jak uvolnit pamět na iPhone? Co dělat:

  1. Otevřete v zařízení Nastavení a klepněte na Usnadnění.
  2. Nyní klepněte na Touch → AssistiveTouch.
  3. Zapněte tlačítko vedle AssistiveTouch.
  4. Nyní se vraťte zpět do Nastavení a klepněte na Obecné.
  5. Klepněte na Vypnout.
  6. Klepněte jednou na tlačítko AssistiveTouch.
  7. RAM byla na vašem iPhone úspěšně vymazána.

Jak otevřít RAR soubor v iPhone?

Pokud Mac nemáte a k práci využíváte iPhone či iPad a nativní aplikaci Soubory, tak zde otevřete pouze formát ZIP. Pro rozbalení archivu ve formátu RAR v iOS či iPadOS je nutné využít speciální aplikaci – doporučit můžeme iZip, který stáhnete zdarma v App Storu pomocí tohoto odkazu. Jak se Odzipuje soubor? Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Jak stahovat z úschovny?

Přejdeme na hlavní stránku úschovny „www.uschovna.cz“, klikneme na možnost „VYZVEDNOUT ZÁSILKU“, vyplníme kód zásilky, který nám přišel informačním e- mailem, a vidíme obsah zásilky. Můžeme jej otevřít nebo uložit do počítače. Jak poslat fotky přes úložiště? Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Jak zobrazit průběh stahování?

30. 09. Pokud stahujeme soubory z internetu a chceme zobrazit aktuální průběh nebo jsme již soubory stáhli a chceme otevřít složku, v níž jsou uloženy, pomůže nám klávesová zkratka CTRL + J. Jak najít stažené soubory v telefonu? Klepněte na Stažené soubory v nabídce Kategorie. Poté uvidíte své stažené soubory. Poznámka: Ne všech stažený obsah bude k dispozici v aplikaci Moje soubory. Obsah, který byl stažen v rámci streamovací aplikace, která umožňuje poslech nebo prohlížení offline, je obvykle k dispozici pouze přímo v samotné aplikaci.

Jak otevrit Stazeny soubor?

Stáhněte si složku pro Google Chrome

Klepněte a podržte prst na odkazu nebo souboru, který chcete stáhnout, dokud se nezobrazí další možnosti. Poté klikněte na odkaz ke stažení. Otevřete správce souborů a přejděte do svého Vnitřního úložiště, potom klikněte na tlačítko Ke stažení.

By Reba

Jak stáhnout vsechny Fotky z Messengeru? :: Kde najdu Dokumenty v iPhonu?
Užitečné odkazy