Domovská stránka > C > Co Dělat Když Nereaguje Telefon?

Co dělat když nereaguje telefon?

Dotykový displej nefunguje správně

  1. Funkci dotykového displeje mohou ovlivnit nečistoty, teplo nebo použití krytů zařízení či ochranných fólií displeje.
  2. Vypněte zařízení a znovu je zapněte.
  3. V situacích, kdy zařízení přestane reagovat a nelze je normálně restartovat, můžete vynutit jeho restart nebo vypnutí.

Přečtěte si více

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Umístěte svůj smartphone na chladné místo

Telefon s černým displejem se na sluníčku přirozeně zahřívá mnohem rychleji. Zkuste ho přesunout do stínu. Jakmile zařízení trochu vychladne, může se stát, že začne opět správně fungovat. Teprve po pár desítkách minut zkontrolujte, zda displej opět naskočil.
Jak spustit telefon? První spuštění a nastavení Po správném vložení baterie, karty SIM, případně paměťové karty a nabití telefonu už zbývá jediné – podržet tlačítko napájení (manuál prozradí, které to je) a probudit přístroj k životu.

Jak restartovat telefon kdyz nereaguje?

„Násilný“ restart: Stačí dlouze držet (více než 10 sekund) zapínací tlačítko, čímž dojde k restartu telefonu. Další varianta: Stačí dlouze držet tlačítko napájení + tlačítko hlasitosti dolů nebo nahoru. Jak vypnout zaseklý telefon? Jde to, ale i kombinací tlačítek. U Androidu je to přidržení tlačítka pro zapínání a zároveň tlačítka pro ztlumení hlasitosti dokud telefon nezavibruje. Pak pusťte vypínací tlačítko a dál držte tlačítko pro ztlumení hlasitosti, dokud se neobjeví vykřičník.

Jak vypnout telefon?

V případě, že chcete telefon vypnout nebo restartovat pouze tradičním způsobem, musíte provést následující: Chcete -li zahájit postup, je třeba na několik sekund stisknout tlačítko „Napájení“ spolu s tlačítkem pro snížení hlasitosti. Když to vezmeme v úvahu, co delat kdyz mi nefunguje displej? Pokud nereaguje displej na dotyk, zkuste tvrdý restart

tvrdým restartem, kdy podržíme buď samotné tlačítko “power” nebo kombinaci tlačítka pro snížení hlasitosti (u některých pro zvýšení hlasitosti) a zapnutí/vypnutí po dobu asi 10 sekund. Všechny operace budou ihned ukončeny a dojde k restartování systému.

A další otázka, co dělat když je černá obrazovka?

[Notebook] Řešení problému - Počítač nelze zapnout a objeví se černá obrazovka

  1. Odstraňte baterii (některé modely nemají vyjímatelnou baterii) a adaptér.
  2. Stiskněte a podržte zapínací tlačítko po dobu 40 sekund.
  3. Znovu připojte baterii (pouze pro modely s vyjímatelnou baterií) a připojte adaptér.
Lidé se také ptají, jak aktivovat nový mobil? Android

Přechod na nové zařízení Android
  1. Přihlaste se pomocí svého účtu Google.
  2. Zálohujte si data.
  3. Zkontrolujte, zda máte k dispozici Wi-Fi.

Jak zapnout My Phone?

Telefon je vybaven ve své zadní části svítilnou. Svítilnu lze zapnout/vypnout dlouhým stiskem tlačítka „0“. Dbejte na to, aby při nepoužívání telefonu nebyla svítilna zapnuta.

By Campbell

Jak zapnout telefon bez tlačítka? :: Co zpomaluje notebook?
Užitečné odkazy