Domovská stránka > C > Co Je Zpráva Rcs?

Co je zpráva RCS?

RCS je oborový standard pro zasílání zpráv prostřednictvím operátora. To znamená, že aplikace na zasílání zpráv, které standard RCS podporují, (například Samsung Zprávy) se můžou propojit s funkcemi chatu od Googlu. Podrobnosti o nastavení a zpracování dat v jiných aplikacích najdete v dokumentaci k dané aplikaci.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak smazat odeslanou imessage u prijemce?

Jak odstranit zprávu nebo konverzaci

  1. V konverzaci se dotkněte a podržte bublinu zprávy, kterou chcete odstranit, a potom klepněte na položku Další.
  2. Klepněte na ikonku koše a potom klepněte na položku Smazat zprávu. Chcete-li odstranit všechny zprávy v podprocesu, klepněte v levém horním rohu na položku Smazat vše.
Jak vymazat konverzaci z Teams? Pokud chcete získat další nápovědu, kontaktujte podporu nebo zadejte dotaz v komunitě Microsoft Teams.
  1. Na kartě Chat najděte chat, který chcete odstranit. Poznámka: Můžete odstranit chaty mezi 1,1, skupinami a schůzek.
  2. Najeďte myší na chat a vyberte Další možnosti .
  3. Vyberte Odstranit chat.

Tak jak vymazat zprávy v teams?

Odstranění zprávy nebo obrázku, který jste odeslali v Teams:

  1. Přejděte do chatu.
  2. Klepněte na zprávu, kterou jste odeslali, a podržte ji.
  3. Zvolte Odstranit .
  4. Potvrďte to tak, že znovu klepnete na Odstranit. Vaše zpráva nebo obrázek se z chatu odebere.
Jak nastavit chat? Nahoře klikněte na kartu Chat a Meet. V sekci Nastavení oznámení chatu klikněte na Spravovat nastavení chatu. Pokud chcete zapnout oznámení o zprávách z Google Chatu, zaškrtněte v části Oznámení na ploše políčko Povolit oznámení z chatu.

Když to vezmeme v úvahu, jak funguje chat?

Chat je krátká komunikace nebo rozhovor dvou nebo více lidí prostřednictvím komunikační sítě (slovo chat se v angličtině běžně používá pro klábosení, pokec, přátelský rozhovor). Uskutečňuje se vždy v reálném čase. V užším smyslu se při chatu komunikuje formou psaného textu. Jak funguje SMS? SMS, podobně jako GPRS, funguje na principu přepojování paketů - i když se přenášeným blokům neříká "pakety" ale "zprávy". Hlavně ale tyto zprávy nevyžadují, aby příjemce byl k dosažení ve stejné době, kdy je odesilatel zadává k odeslání.

Jak zrušit převod SMS na MMS?

Po překročení limitu 150 znaků v textové zprávě je možné se automatické změně SMS na MMS vyhnout. Pokud to chcete provést, stáhněte si speciální aplikaci, ze které budete později textové zprávy z vašeho telefonu posílat. Aplikace zaměřená na tento problém, kterou najdete v obchodě Google Play, se jmenuje „Textra“. Jak se posilaji SMS?

Uveďte kontakt.

  1. Když začnete psát jméno člověka, kterému chcete poslat zprávu, telefon by vám měl automaticky nabídnout možnosti, ze kterých si budete moci vybrat.
  2. Můžete si také vybrat někoho ze seznamu kontaktů a napsat mu zprávu.

Jak automaticky přeposlat SMS?

Automatické přeposílání SMS zpráv na další telefonní číslo umí například chytrá aplikace YAATA – SMS/MMS messaging nebo SMS Forwarder & Messaging to Email Auto Forward. Druhá ze jmenovaných aplikacích zvládne přeposílání SMS zpráv nejen z telefonu na telefon, ale také z telefonu na e-mail.

By Nary

Proč 3D tisk? :: Jak vypnout SMS chat?
Užitečné odkazy