Domovská stránka > C > Co To Je Multimediální Zpráva?

Co to je multimediální zpráva?

MMS jsou multimediální zprávy, které mohou obsahovat fotografie, obrázky, zvukové záznamy i texty dlouhé až 1 000 znaků. Garantujeme doručení MMS o velikosti max. 300 kB. Aby MMS dorazila, je potřeba, aby telefon příjemce službu MMS podporoval (některé starší modely telefonů MMS ještě neumí).

Přečtěte si více

Podle toho, jak zrušit info sms?

Vypnutí ověřování zpráv SMS:

  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu možností Nastavení Ověřená SMS.
  3. Vypněte možnost Ověřovat firemní odesílatele zpráv.
Jak vypnout bleskové SMS? Pomoc ale přece jen je a postup je nakonec docela jednoduchý. Vyjměte SIM kartu z vašeho našlapaného smartphonu, vložte ji do nějakého hloupého telefonu a Cell Broadcast vypněte tam. V redakci se nám povaluje Nokia 515 a na ní postup vypadá takto. Pak SIM kartu vraťte zpět do smartphonu a užívejte si klid.

A další otázka, jak zrušit odeslání sms?

Jedno zabezpečení je to, že příjemce zprávy musí po obdržení několikrát zmáčknout určitá tlačítka nebo si dát mobil přímo před oči A odesílatel zprávy má tak šanci esemesku zrušit i po odeslání. A to ještě dřív, než si ji ten nevhodný člověk přečte. Jak posilat MMS? MMS zprávu lze posílat z telefonu na telefon, případně z telefonu do e-mailové schránky. Je možné zvolit okamžité doručení, případně vyzvednutí zprávy příjemcem na webovém portálu. Pro přenos obrázku se u MMS používají nejčastěji formáty GIF, PNG, JPG. Pro přenos zvuku AMR nebo WAV a pro video MPEG-4.

A další otázka, kde nastavit mms?

MMSnastavitMMS

Jak nastavit MMS

  1. Přejeďte prstem po displeji od horní hrany směrem dolů.
  2. Stiskněte ikonu Nastavení.
  3. Stiskněte Mobilní sítě.
  4. Stiskněte Názvy přístupových bodů.
Kde povolit MMS? Pokud nemáte aktivní MMS, je možné si je zdarma aktivovat na Můj T-Mobile či zasláním SMS ve tvaru "MMS A" na číslo 4603. Nastavení telefonu si můžete zkontrolovat podle našeho interaktivního návodu.

Jak stáhnout MMS do telefonu?

Přejděte do nabídky SMS a MMS > Další > Nastavení > Pokročilé a nastavte možnost Automatické stahování MMS na Vždy. (Poznámka: Při této operaci vám mohou být účtovány poplatky za roaming. Po dokončení stahování MMS zpráv nastavte možnost Automatické stahování MMS na Bez roamingu.) Můžete se také zeptat, kdy byla poslana 1 sms? Vůbec první krátká textová zpráva byla poslána 3. prosince 1992 v síti anglického Vodafonu. Text historicky první SMS zprávy zněl v překladu Veselé Vánoce.

Kolik znaků se vejde do SMS?

Bez pořizování něčeho extra. SMS je samozřejmě zkratka, Short Message Service, služba krátkých textových zpráv. To slovo krátkých je podstatné, jedna zpráva má totiž maximálně 160 znaků.

By Storm Milord

Co je služba Superfetch? :: Proč se SMS převede na MMS?
Užitečné odkazy