Domovská stránka > J > Jak Zjistit Velikost Disku Na Mac?

Jak zjistit velikost disku na Mac?

Stav vašeho úložiště si můžete zobrazit pomocí loga Apple v horním řádku nabídek a vybráním první položky O tomto Macu na záložce Úložiště. Od verze macOS High Sierra naštěstí zmizela tajemná kategorie Jiné a systém je současně o poznání lépe šetrnější k vašemu úložišti.

Přečtěte si více

Jak odstranit stažené soubory?

Smazání stažených souborů

  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Stažené soubory. Pokud se adresní řádek nachází v dolní části obrazovky, přejeďte po něm prstem nahoru.
  3. Chcete-li soubor smazat, klepněte na ikonu možností Smazat.
Kde je na Mac Delete? Pro mnohé je překvapení, že klávesu Delete byste na Macu hledali marně. Můžete nalézt pouze klávesu Backspace, která však maže text v opačném směru. Pokud klávesu Delete postrádáte, stačí v kombinaci s klávesou Backspace držet i klávesu Fn a Delete je na světě.

Jak obnovit Koš na Macu?

Pokud jsou smazané soubory stále v koši, můžete klepnout na Koš ikonu na doku a obnovit soubory. 3. Time Machine je záložní služba vyvinutá firmou Apple for Mac. Pokud máte ve svém počítači Mac Time Machine, ztracené soubory mohou být zálohovány s poslední editační verzí. Tak jak zjistit parametry macbook? Chcete‑li otevřít zprávu o systému, použijte příkaz Apple > O tomto Macu a potom klikněte na Systémový profil. Tip: Můžete také podržet klávesu Alt a použít příkaz Apple > Informace o systému.

Pokud jde o to, kolik mám místa?

Spusťte Windows Průzkumníka a následně vlevo klikněte na Tento počítač. Vpravo u Zařízení a jednotky uvidíte seznam všech pevných disků v pc / notebooku, jejich celkovou kapacitu a zbývající volné místo. Jak vymazat pevný disk Mac? Během restartování Macu podržte stisknuté klávesy Cmd a R, dokud se nezobrazí okno Utility macOS. Vyberte volbu Disková utilita a klikněte na Pokračovat. Vlevo vyberte startovací disk a klikněte na Smazat. Následně klikněte na místní nabídku Formát, vyberte Mac OS rozšířený, zadejte název a klikněte na Smazat.

Jak dát Mac do továrního nastavení?

V nabídce Apple  v rohu obrazovky Zvolte Předvolby systému. V nabídce Předvolby systému na řádku nabídek vyberte možnost Smazat data a nastavení. Můžete se také zeptat, jak na macu najít a smazat soubory v kategorii jiné? V levém horním rohu obrazovky klikněte na ikonu Apple loga a z rozbalovacího menu, které se zobrazí, vyberte možnost O tomto Macu. Poté se zobrazí malé okno, v jehož horním menu se přesuňte do sekce Úložiště. Zde poté najdete přehled toho, kolik jaké kategorie dat zabírají místa na disku.

Jak zvýšit kapacitu iCloud?

Jak přikoupit iCloud úložiště?

  1. Klepněte na Nastavení > vaše jméno > iCloud > Spravovat úložiště
  2. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo pokud máte již zakoupený nějaký tarif, tak Změnit tarif úložiště
  3. Vyberte si tarif, který Vám bude vyhovovat.
  4. Klepněte na Koupit.

By Mallen Ciolek

Jak předělat Word do angličtiny? :: Jak vycistit Mac OS?
Užitečné odkazy