Domovská stránka > P > Proč Je Lepší Iphone?

Proč je lepší iPhone?

Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává.

Přečtěte si více

Co je lepší iPhone nebo Samsung?

Jak si proti sobě stojí nejlepší telefony Samsung a Apple – V nejvyšší třídě nabídne Apple o chlup vyšší výkon a lepší fotoaparát. Samsung naproti tomu sází na stylus v těle, podstatně lepší displej a větší optické přiblížení fotoaparátu. Proč si nekupovat iPhone? Protože ceny starých iPhonů neklesají tak rychle a ceny nových iPhonů jsou až příliš vysoké. Ano na jedné straně je kvalita, vyladění, image apod. Ale je nutné si uvědomit, že za to za co u Androidu neplatíte, Apple si řekne i za nepotřebnou banální aplikaci klidně 100-150 Kč ročně...

Proč je iPhone nejlepší na světě?

Získáte plný přístup k nejnovějšímu operačnímu systém iOS. Kompaktní vzhled s krásným 4" displayem. Hardwarové tlačítko s otiskem prstu přední a zadní kameru a diodový blesk. Pokud využíváte osobní přenosný počítač od této společnosti propojíte se s velmi povedeným ekosystémem Cupertinské společnosti. Kolik Čechů používá iPhone? Apple se dokonce během loňského podzimu dokázal dostat přes hranici 20 %, ale nyní je již řadu měsíců na úrovni okolo 19,80 % a za poslední rok má v průměru přesně 19,81 % všech přístupů na internet. Lze tedy říci, že iOS používá v ČR 19,81 % lidí, zatímco Android je na tom čtyřikrát lépe.

Proč je Apple tak úspěšný?

1) Efektivní výrobní cyklus - iPhone SE

Tak jako výrobci aut optimalizují výrobní náklady tím, že stavějí mnoho modelů na jedné platformě, tak Apple nemění kostru svých telefonů každý rok a jeho nabídka modelů je cíleně omezená.
Lidé se také ptají, kdo pouziva iphone? Apple letos v září poprvé pokořil hranici jedné miliardy aktivních uživatelů iPhonu. Vyplývá to z odhadů analytika Neila Cybarta. Apple se letos stal první americkou firmou, jejíž tržní hodnota přesáhla dva biliony dolarů.

Jak casto menit iPhone?

Neznamená to, že vždy máte nechat vybít telefon do 0% (to byste ani neměli). Nabíjecí cyklus se načítá postupně. Pokud vybijete telefon na 75 % a nabijete znovu do 100 %, tak za 4 dny spotřebujete 1 cyklus. Apple uvádí, že originální baterie do iPhone by měly vydržet min 500 cyklů. Co neumí iPhone? Další minoritní důvody proč nepřecházet:

  • 2,6 % - preference Google Assistanta před Siri.
  • 2,3 % - nemožnost rozdělení obrazovky.
  • 1,5 % - v systému chybí možnost více uživatelských profilů
  • 0,8 % - iPhone 13 nebude mít ohebný displej.
  • 0,5 % - systém iOS neumí zamknout aplikace.

Také, co znamená iphone?

iPhone je mobilní zařízení od společnosti Apple, kombinující v sobě funkci telefonu a počítače. Jedná se o moderní přístroj, vybavený velkým dotykovým displejem a umožňující komunikaci na mnoha úrovních, spoustu funkcí, užitečných aplikací a také her.

By Kendell

Kolik stojí Apple v Americe? :: Proč je etika důležitá?
Užitečné odkazy