Domovská stránka > P > Proč Je Iphone Lepší Než Android?

Proč je iPhone lepší než Android?

Apple má s iOS oproti Androidu obrovskou výhodu a to právě že ovládají jak hardware i software. Apple také vydává pouze telefony ve vyšší cenové kategorii, nebo také ve vyšší střední třídě v případě iPhonu SE 2020. To znamená že iOS a iPhone jdou ruku v ruce a všechny funkce jsou integrované tak jak by měly být.

Přečtěte si více

Co je to Ajfon?

iPhone (výslovnost [ˈaifəun]) je smartphone společnosti Apple, který svou popularitou definoval celou kategorii chytrých mobilních telefonů. Proč ne Android? Více jak tři čtvrtiny všech mobilních telefonů (nejenom chytrých!) běží právě na systému Android. Za to Apple a jeho iOS zabírá “pouze” 22 % celého trhu s telefony. Zákazníci mají pro oblibu Androidu dobrý důvod, Android totiž nabízí spoustu funkcí, o kterých si jablíčkáři mohou nechat jen zdát.

Lidé se také ptají, co je lepší iphone nebo samsung?

Jak si proti sobě stojí nejlepší telefony Samsung a Apple – V nejvyšší třídě nabídne Apple o chlup vyšší výkon a lepší fotoaparát. Samsung naproti tomu sází na stylus v těle, podstatně lepší displej a větší optické přiblížení fotoaparátu. Když to vezmeme v úvahu, proč si nekupovat iphone? Omezení systému. Vždycky jsem uživatelům Androidu záviděl, že si můžou daleko více přizpůsobit telefon svým potřebám. Uniformní prostředí iOS zobrazuje po odemčení pořád to samé – základní plochu s ikonkami. Žádné nadstavby, žádné možnosti, jak se výrazněji odlišit od ostatních.

Také, proč je lepší iphone?

Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává. Proč je Apple tak úspěšný? 1) Efektivní výrobní cyklus - iPhone SE

Tak jako výrobci aut optimalizují výrobní náklady tím, že stavějí mnoho modelů na jedné platformě, tak Apple nemění kostru svých telefonů každý rok a jeho nabídka modelů je cíleně omezená.

Jak casto menit iPhone?

Neznamená to, že vždy máte nechat vybít telefon do 0% (to byste ani neměli). Nabíjecí cyklus se načítá postupně. Pokud vybijete telefon na 75 % a nabijete znovu do 100 %, tak za 4 dny spotřebujete 1 cyklus. Apple uvádí, že originální baterie do iPhone by měly vydržet min 500 cyklů. Co umí iPhone XR? Levnější model tak ochudil jen o druhý snímač s teleobjektivem, který umožňuje dvojnásobný optický zoom a režim Portrét. Nicméně iPhone XR umí pořizovat i portrétní fotografie – tam, kde doposud byl potřeba druhý fotoaparát a data z něj získaná, nyní postačí software.

A další otázka, jak vypadal prvni iphone?

První iPhone přinesl na svou dobu nevídaně velký displej s úhlopříčkou 3,5“ s rozlišením 480 x 320 pixelů. Oproti většině tehdejších smartphonů, které většinou disponovali nepraktickou mechanickou klávesnicí a malým displejem, vypadal iPhone jako mobil z budoucnosti.

By Sanyu Gwillim

Co je to iOS zařízení? :: Jak zmenit zprávu na iMessage?
Užitečné odkazy