Domovská stránka > P > Proč Je Iphone Lepší Než Samsung?

Proč je iPhone lepší než Samsung?

Podpora. Pokud se v technologickém světě pohybujete již delší dobu, moc dobře víte, že Apple svým zákazníkům poskytuje aktualizace softwaru několik dlouhých let. U Androidu je největší kámen úrazu fakt, že výrobci jednotlivých telefonů nemají nad systémem plnou kontrolu, jelikož Android vyvíjí společnost Google.

Přečtěte si více

Proč iPhone a ne Android?

Rychlejší aktualizace a delší podpora

Dalším důvodem, proč uživatelé iPhonů nikdy nepřejdou na Android, je softwarová podpora. Zatímco u iOS není problém s jedním telefonem získat až sedmiletou softwarovou podporu, u Androidu je běžnou praxí 2 až 3 roky.
Co je lepší iPhone nebo Samsung? Jak si proti sobě stojí nejlepší telefony Samsung a Apple – V nejvyšší třídě nabídne Apple o chlup vyšší výkon a lepší fotoaparát. Samsung naproti tomu sází na stylus v těle, podstatně lepší displej a větší optické přiblížení fotoaparátu.

A další otázka, jaký je rozdíl mezi iphonem a androidem?

Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává. Proč je iPhone lepší než Android? Apple má s iOS oproti Androidu obrovskou výhodu a to právě že ovládají jak hardware i software. Apple také vydává pouze telefony ve vyšší cenové kategorii, nebo také ve vyšší střední třídě v případě iPhonu SE 2020. To znamená že iOS a iPhone jdou ruku v ruce a všechny funkce jsou integrované tak jak by měly být.

Proč si koupit iPhone se?

Moderní systém iOS

Nečekejte žádné záseky, pády aplikací či zpomalení odezvy. Sedne každému, protože je rychlý, uživatelsky přívětivý a také bezpečný. A jeho velkou výhodou je, že byl navržen přímo pro telefony iPhone, takže je zajištěna 100% kompatibilita a odladěnost.
Proč ne Android? Více jak tři čtvrtiny všech mobilních telefonů (nejenom chytrých!) běží právě na systému Android. Za to Apple a jeho iOS zabírá “pouze” 22 % celého trhu s telefony. Zákazníci mají pro oblibu Androidu dobrý důvod, Android totiž nabízí spoustu funkcí, o kterých si jablíčkáři mohou nechat jen zdát.

Lidé se také ptají, kolik Čechů používá iphone?

Apple se dokonce během loňského podzimu dokázal dostat přes hranici 20 %, ale nyní je již řadu měsíců na úrovni okolo 19,80 % a za poslední rok má v průměru přesně 19,81 % všech přístupů na internet. Lze tedy říci, že iOS používá v ČR 19,81 % lidí, zatímco Android je na tom čtyřikrát lépe. Může se také zeptat, kdo používá iphone? Apple letos v září poprvé pokořil hranici jedné miliardy aktivních uživatelů iPhonu. Vyplývá to z odhadů analytika Neila Cybarta. Apple se letos stal první americkou firmou, jejíž tržní hodnota přesáhla dva biliony dolarů.

Co je lepší iOS nebo Android?

Máte-li rádi možnost přizpůsobení designu systému telefonu, je pro vás Android jako stvořený. Zatímco iOS vám dovolí prakticky jen přebarvení do černé a bílé, u spousty Androidů si můžete nastavovat nejrůznější témata, která změní v celém systému jak písma, tak celkově jeho design.

By Koral

Jaké jsou výhody laserové tiskárny? :: Proč nefungují sluchátka Iphone?
Užitečné odkazy