Domovská stránka > J > Jak Sparovat Wi-Fi?

Jak Sparovat Wi-Fi?

Vytvořte si vlastní bezdrátovou síť

Zadejte SSID (libovolný název vaší Wi-Fi sítě) a způsob zabezpečení zvolte WPA-PSK nebo WPA2-PSK (bývá schován v menu pod zabezpečení nebo wireless security). Poslední nutnou položkou bude vyplnění hesla, které bude muset zadat každý, kdo se bude chtít do sítě připojit.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak se připojit na wi-fi v mobilu?

ikona WiFi připojitNejprve musíte mít WiFi na telefonu zapnuté. Ve všech novějších verzích Androidu to prostě uděláte tak, že shora (na displeji) stáhnete lištu a v ní najdete rychlé nastavení (ikony nastavení se buď zobrazí rovnou, nebo tam je třeba ještě ťuknout na nějakou záložku, třeba nazvanou Zástupci. Jak obnovit Wi-Fi? Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Síť a internet > Stav > Resetování sítě. Na obrazovce Resetování sítě vyberte Resetovat > Ano. Počkejte, než se váš počítač restartuje, a zkontrolujte, jestli se problém vyřešil.

A další otázka, proč se mi nejde připojit na wi-fi?

Nejde se připojit k WiFi. Nedaří se vám připojit k WiFi? Zkontrolujte, zda zadáváte správné heslo a zda se od vaší poslední návštěvy nezměnilo. Pokud máte správné heslo, zkuste restartovat své zařízení (mobil či počítač) a poté i samotný WiFi router či zesilovač signálu. Také, proč je wi-fi bez internetu? Jedním z důvodů, proč můžeme být připojeni k síti, ale ne využívat připojení k internetu, je konflikt IP adres naší sítě. V těchto případech je řešením resetovat nastavení sítě tak, aby se karta automaticky překonfigurovala pomocí jiného nastavení IP, které není spojeno s žádným jiným zařízením připojeným k síti.

Jak na hotspot?

Na zařízení, ke kterému se chcete připojit, přejděte do Nastavení > Mobilní data > Osobní hotspot nebo Nastavení > Osobní hotspot a přesvědčte se, že je hotspot zapnutý. Potom zkontrolujte heslo Wi-Fi a název telefonu. Zůstaňte na této obrazovce, dokud se vaše druhé zařízení nepřipojí k Wi-Fi síti. Jak si změnit heslo na Wi-Fi? Postup při změně hesla modemu či routeru je stejný jako při změně názvu sítě (SSID). Musíte se tedy podle návodu připojit k modemu a zde v nastavení vyhledat nejspíše položku Settings (liší se to podle konkrétního modelu a výrobce). Dále hledejte „Password Change / Change Password“.

Jak najít bezdrátovou Síť?

B.Spusťte služby WLAN

  1. Klikněte na Start a do vyhledávacího pole napište Spustit .
  2. Do pole Spustit zadejte services. msc .
  3. Přejděte dolů a vyhledejte položku WLAN Auto Config .
  4. Dvakrát klikněte a ujistěte se, že stav služby je spuštěn . Pokud ne, klikněte na start .
  5. Klepněte na tlačítko Použít.
Jak se připojit k internetu přes telefon? připojení

Zapnutí hotspotu
  1. Ve druhém zařízení otevřete seznam sítí Wi-Fi.
  2. Vyberte název hotspotu telefonu.
  3. Zadejte heslo hotspotu telefonu.
  4. Klikněte na Připojit.

Když to vezmeme v úvahu, jak obnovit tovární nastavení wi-fi?

Provedení resetu

Prakticky u všech routerů najdete malé tlačítko s označením RESET (návod usnadní hledání). Po jeho stisku lze provést buď krátkým stisknutím restart (odpovídající výše zmíněnému vypnutí/zapnutí) nebo delším podržením tlačítka reset do továrního nastavení.

By Mick Wheatly

Jak resetovat nastavení Wi-Fi? :: Jak přidat Adblock do Chrome?
Užitečné odkazy