Domovská stránka > J > Jak Vypnout Automatický Překlad?

Jak vypnout automatický překlad?

Alternativně můžete přímo do adresního řádku zadat adresu chrome://settings/. Na dotyčné stránce je potřeba se přesunout úplně dolů a zde kliknout na položku Zobrazit rozšířená nastavení… – až po rozkliknutí této volby se můžete dostat k úpravám zobrazování oné otravné lišty s nabídkou překladu.

Přečtěte si více

Jak nainstalovat nový prohlížeč?

díl: Jak nainstalovat internetový prohlížeč a jak používat klávesové zkratky. Klikněte na tlačítko Stáhněte si Chrome. Dále klikněte na Přijmout a nainstalovat. Po tomto kroku, se vám automaticky zapne stahování soubor, na který stejně jako u minulého prohlížeče kliknete. Také, jak nainstalovat chrome do android tv? Přes prohlížeč přímo v Android TV

soubor Google Chrome do Android TV. Buď si jej můžete stáhnout přes nějaký prohlížeč (třeba zmiňovaný Puffin Browser) přímo do televize či Android TV boxu a následně soubor vyhledat přes nějaký prohlížeč souborů (třeba File Commander) a nainstalovat.

Jak nainstalovat Google na plochu?

Nastavte si Google jako domovskou stránku

Klikněte na tlačítko Otevřít, přepněte na plochu a přidejte si do prohlížeče Google. Tlačítko nefunguje? a přidejte si Google jako domovskou stránku. Klikněte níže na tlačítko Otevřít, přepněte na plochu a přidejte si Google jako domovskou stránku.
Také, jak nainstalovat chrome do linuxu? Otevřete Firefox (výchozí webový prohlížeč v Ubuntu) a přejděte na oficiální stránku Google Chrome pro stahování pro Linux. Instalační balíček se stáhne do počítače ~/Downloads ve výchozím nastavení (pokud nezvolíte jiné umístění).

Jak nainstalovat Google Chrome na Mac?

Chromu nainstalovatMac

Instalace Chromu v Macu

  1. Stáhněte si instalační soubor.
  2. Otevřete soubor s názvem googlechrome.
  3. Zobrazí se okno, ve kterém vyhledejte Chrome .
  4. Přetáhněte Chrome do složky Aplikace.
  5. Možná budete vyzváni k zadání hesla administrátora.
Může se také zeptat, jak nainstalovat starší verzi chrome? Google nepodporuje přímý přechod na nižší verzi prohlížeče Chrome. Můžete ale získat předchozí verzi Chromu. Je třeba odinstalovat aktuální verzi a znovu nainstalovat preferovanou starší verzi prohlížeče Chrome.

Co je to webový prohlížeč?

Webový prohlížeč vás provádí po internetu. Stahuje informace z různých částí webu a zobrazuje je na vašem počítači nebo mobilním zařízení. Text, obrázky a videa se po internetu přenášejí pomocí protokolu nazvaného Hypertext Transfer Protocol. Jaký je nejlepší internetový prohlížeč? Nejpoužívanějšími TOP 5 internetovými prohlížeči na světě jsou:

  • Google Chrome – používá 80 % uživatelů
  • Mozilla Firefox – používá 7,1 % uživatelů
  • Microsoft Edge/Internet Explorer – používá 5,2 % uživatelů
  • Safari – používá 3,7 % uživatelů
  • Opera – používá 2,1 % uživatelů

Kde stáhnout Google Chrome?

Souhrnné informace o Google Chrome installer

  1. Licence. Freeware.
  2. Verze programu. 100.0.4496.60.
  3. Autor. Google Labs.
  4. Potřeba instalace. ano.
  5. Domovská stránka. www.google.com.
  6. Velikost souboru. 76,63 MB.
  7. Operační systém. Windows 7, Windows 8, Windows 10.
  8. Jazyk. Angličtina , Čeština.

By Petes

Jak nainstalovat Google Chrome na Mac? :: Jak zrusit Chrome?
Užitečné odkazy