Domovská stránka > C > Co Je To Pšt Soubor?

Co je to PŠT Soubor?

Soubory ve formátu PST jsou datové soubory vytvořené v aplikaci Microsoft Outlook, osobní informační manažer a část aplikace sady Microsoft Office . Outlook je nejčastěji používán jako e-mailové aplikace; to také další prvky, jako je správce kontaktů, správce úloh, psaní poznámek, časopisu a kalendář.

Přečtěte si více

A další otázka, jak otevřít outlook?

Zvolte Start > Spustit a v poli Otevřít zadejte Outlook. Poznámka: Pokud se aplikace načte správně, je pravděpodobné, že zdrojem chyby je některý z doplňků, a potřebujete určit, o který z nich se jedná. Pokud chcete zjistit, který doplněk je problémový, povolujte doplňky jeden po druhém. Kde jsou soubory Outlook? Datové soubory Outlooku (. pst) vytvořené pomocí Outlook 2013 nebo Outlook 2016 se obvykle ukládají do počítače ve složce Documents\Outlook Files.

Když to vezmeme v úvahu, jak převést ost na pŠt?

Nainstaluj Outlook 2000 do virtuálního PC, načti OST data, vyexportuj maily do tvaru, který Outlook 2003 naimportuje (klidně i eml) a doufej, že to dobře dopadne. Získejte snadný způsob, jak převést OST do formátu PST. Návštěva: http://www.axblaze.com/products/osttopst-convert... Co je to Ost? Zkratka slov Original SoundTrack, obvykle hudba k filmům, televizním seriálům nebo různým hrám.

Jak odstranit datový soubor Outlook?

Krok 1: Kliknutím na ikonu přejděte do dialogového okna Nastavení účtu Soubor > Informace > Nastavení účtu > Nastavení účtu. Krok 2: Vyberte název datového souboru v seznamu datových souborů pod Datové soubory Karta. Krok 3: Klepněte na tlačítko Odstranit tlačítko. Proč se neotevře Outlook? Pokud se vám tento problém pořád zobrazuje, restartujte Outlook několikrát, aby se změna služby mohla projevit. Abyste tento problém vyřešili, budete muset ukončit všechny spuštěné procesy Office a zakázat funkce stavu. Pravým tlačítkem myši klikněte na libovolné místo na hlavním panelu a vyberte Správce úloh.

Jak restartovat Outlook?

Zkuste aplikaci Outlook otevřít v nouzovém režimu.

  1. Pro spuštění v nouzovém režimu stiskněte a podržte během otevírání aplikace Outlook tlačítko CTRL.
  2. Pokud aplikace Outlook běží pomalu nebo se zasekává i v nouzovém režimu, je velmi pravděpodobné, že problém způsobuje některý doplněk.
Podle toho, jak opravit microsoft outlook? V aplikaci Outlook 2010, Outlook 2013 nebo Outlook 2016 zvolte Soubor. Zvolte Nastavení účtu > Nastavení účtu. Na kartě E-mail zvolte svůj účet (profil) a potom zvolte Opravit.

Kde se ukládají maily?

Ve výchozím nastavení se odeslané zprávy ze všech účtů v aplikaci Outlook ukládají do výchozí složky Odeslaná pošta. Pokud v profilu aplikace Outlook máte účet serveru Exchange, je výchozí složka Odeslaná pošta v Poštovní schránka Exchange.

By Bailey Rixie

Jak importovat PŠT do Outlooku? :: Co znamená formátovat text?
Užitečné odkazy