Domovská stránka > J > Jak Odinstalovat Skryté Programy?

Jak odinstalovat skryté programy?

Ashampoo UnInstaller 10 je kompletní odinstalační program, který vám pomůže odinstalovat programy beze zbytků. Díky tomu získáte více místa na disku. Používá sofistikované metody skenování a čištění, které dalece přesahují možnosti systému Windows.

Přečtěte si více

Co dělat když nejde odinstalovat program?

Aby po programu v systému nezůstalo žádné „smetí“, bude nutné pročistit registry. K tomu vám dobře poslouží například program CCleaner. Program spusťte, v levém panelu klikněte na volbu Registry a následně spusťte analýzu tlačítkem Hledej problémy. Jak odinstalovat program který není v seznamu? Někdy je to řešené tak, že spustíš znova instalaci, instalátor najde už nainstalovaný program a nabídne uninstall (remove), nebo opravu (repair). Můžeš ho nainstalovat znovu na stejné místo a možná se opraví a už bude nabízet uninstal. A když ne tak natvrdo smazat a ještě smazat v registru.

Jak nasilne odinstalovat program?

Uninstall Tool po spuštění provede komplexní analýzu systému, zjistí, kolik aplikací je nainstalováno, kolik místa zabírají na discích, které systémové aplikace jsou přítomny, jaké moderní programy z Windows Store obývají systém a jaké smetí a haraburdí se nám ukrývá v hlubinách systému a nedá se běžnými způsoby Jak odinstalovat smazaný program? Vyhledejte požadovaný program a poté klikněte na „Uninstall“. Tento nástroj nejprve spustí standardní proces odinstalování programu ve Windows. Následně však provede Advanced Uninstaller Pro ještě jeden sken, který vyhledá další instalační „zbytky“ a po manuálním výběru a potvrzení je umožní odstranit.

Jak odinstalovat program na Mac?

Smazání aplikace pomocí Finderu

  1. Najděte aplikaci ve Finderu.
  2. Přetáhněte aplikaci do koše nebo ji vyberte a zvolte v nabídce Soubor > Přesunout do koše.
  3. Pokud budete požádáni o přihlašovací údaje, zadejte uživatelské jméno a heslo účtu správce Macu.
  4. Chcete-li aplikaci smazat úplně, zvolte Finder > Vysypat koš.
Jak odinstalovat program avast? Odinstalace přes nabídku Start ve Windows
  1. Ve Windows klikněte pravým tlačítkem na tlačítko Start a ze zobrazené nabídky vyberte možnost Aplikace a funkce.
  2. Na levém panelu zkontrolujte, zda je vybrána možnost Aplikace a funkce, klikněte na položku Avast Free Antivirus a vyberte možnost Odinstalovat.

Tak jak odinstalovat aplikaci samsung?

Chcete-li staženou aplikaci odinstalovat, klepněte a podržte aplikaci a vyberte možnost „Odinstalovat“. Odstranění potvrďte klepnutím na „Ok“. Existují některé výchozí aplikace, které nelze ze zařízení odinstalovat. Lze je deaktivovat klepnutím a podržením aplikace a výběrem možnosti „Zakázat“. Také, jak se ve windows 10 zbavit předinstalovaných aplikací? Odinstalace integrovaných aplikací Windows 10

  1. klikněte na ikonu lupy vedle start tlačítka a dejte vyhledat aplikaci POWERSHELL.
  2. klikněte pravým tlačítkem myši na nalezený program a vyberte "Spustit jako správce"
  3. do příkazové řádky vkládejte příkazy postupně nebo odeberte vše najednou.

Jak smazat systémové Aplikace Android?

Na Androidu stačí podržet prst na aplikaci a zvolit „Odinstalovat“. Na iPhonu a iOS zařízeních je postup podobný – podržte prst na ikoně aplikace, klikněte na zobrazený křížek a následně potvrďte smazání.

By Coreen Jorden

Jak odinstalovat program v nouzovém režimu? :: Jak získat zinek do těla?
Užitečné odkazy