Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Skryté Ikony?

Jak zobrazit skryté ikony?

Zobrazení nebo skrytí ikon na ploše

Klikněte pravým tlačítkem na plochu (nebo ji stiskněte a podržte), přejděte na Zobrazení a pak zaškrtněte nebo zrušte zaškrtnutí políčka Zobrazit ikony na ploše.

Přečtěte si více

Jak zmenit velikost ikon na ploše?

Pokud chcete změnit velikost ikon na ploše, klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) na ploše, přejděte na Zobrazita pak vyberte velké ikony, Střední ikonynebo malé ikony. A další otázka, jak nastavit ikony na plochu? Přidání ikon, jako je Tento počítač, Koš a další, na plochu:

  1. Vyberte tlačítko Start a potom vyberte Nastavení > Přizpůsobení > Motivy.
  2. V části Motivy> Související nastavení vyberte Nastavení ikon na ploše.
  3. Vyberte ikony, které byste chtěli mít na ploše, a pak vyberte Použít a OK.

Jak vratit skrytou aplikaci na plochu iPhone?

Poznámka : Chcete-li odebrat z knihovny aplikací, dotkněte se ikony aplikace a přetáhněte ji doleva na domovskou obrazovku. Tip : Chcete-li, aby se všechny nové budoucí aplikace stahovaly pouze do knihovny aplikací, namísto domovské obrazovky otevřete aplikaci Nastavení → Domovská obrazovka → Pouze knihovna aplikací. Jak vymazat historii App Store? Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Klepněte na své jméno a pak na Média a nákupy.
  3. Klepněte na Zobrazit účet. Možná se budete muset přihlásit.
  4. Klepněte na Historii nákupů.
  5. Zobrazí se historie nákupů. Klepněte na Posledních 90 dní a vyberte jiné časové období.

Jak zobrazit skryté soubory?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Ovládací panely > vzhled a přizpůsobení. Vyberte Možnosti složky a potom vyberte kartu Zobrazení . V části Upřesnit nastavenívyberte Zobrazit skryté soubory, složky a jednotkya pak vyberte OK. Jak presunout věcí ze stareho telefonu do noveho? Varianta přenosu dat mezi Android telefony

Varianta je založená na účtu Google a aktivovaném zálohování a synchronizaci dat. Ve starém telefonu povolíte zálohu dat a synchronizaci kontaktů atd s vaším Google účtem a pak se stačí přihlásit na novém telefonu na stejný účet a obnovit ze zálohy a synchronizovat.

A další otázka, jak nejlépe presunout data do noveho telefonu?

Ať už používáte operačním systému Android či iOS, určitě doporučujeme zálohovat. Tu proveďte na svůj hlavní účet, tedy na Googlu účet v případě Androidu, anebo na iCloud v případě iOS. Na telefonu s Androidem stačí jít do nastavení, tam najít kolonku „Google“, zamířit až dolů kde je „Záloha“, a posléze provést zálohu. Jak presunout fotky do noveho telefonu? Pokud máte mobilní telefon s operačním systémem Android a koupili jste si nový mobil rovněž s tímto systémem, přenos všech dokumentů, fotek, videí či zpráv může být velmi snadný. V systému Android probíhá zálohování do vašeho účtu Google. Na novém telefonu se tedy stačí přihlásit a data si obnovit.

A další otázka, kam zálohovat telefon?

Zásadním rozhodnutím je, jak budete zálohovat. Možností je několik, přičemž tou skutečně nejjednodušší je záloha pomocí cloudu. A pokud používáte smartphone s Androidem, je vaším nejbližším cloudem právě Google Disk. Na něj se vám kromě všemožných dat ze všech vašich zařízení mohou ukládat i zálohy.

By Yorgos

Jak zobrazit skryté aplikace Android? :: Jak udělat skrytou aplikaci?
Užitečné odkazy