Domovská stránka > J > Jak Si Vybrat Imac?

Jak si vybrat iMac?

Produkty od Applu mají dlouhou morální životnost a pár let starý iMac či Macbook může být skoro stejně výkonný jako nejnovější modely a zvládne vše, co budete potřebovat. Důležité je nekoupit příliš starý Mac, který již není podporovaný. Zároveň si musíte zvolit konfiguraci, která bude stačit výkonem na vaše potřeby.

Přečtěte si více

Kolik stojí nejdražší notebook na světě?

Luvaglio Million Dollar Laptop

A může sahat opravdu po tom nejlepším, co současný trh s PC technologiemi nabízí. V ceně 1 milion $ (v současnosti asi 17,1 mil. Kč) budou komponenty tvořit jen zlomek výsledné ceny. Jako materiály jsou použity exotické dřeviny, slonovina, zlato, platina a diamanty.
Může se také zeptat, co je apple? Společnost Apple, jedna z nejznámějších firem v oblasti počítačů a moderních technologií, byla založena roku 1976 v oblasti amerického Silicon Valley, konkrétně ve městě Cupertin v Kalifornii. U zrození firmy stál Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Wayne.

Co všechno je v počítači?

Současný počítač se skládá z hardware, které představuje fyzické části počítače (procesor, klávesnice, monitor atd.) a ze software (operační systém a programy). Proč se jmenuje Apple? Prvním důvodem bylo, že jablko bylo oblíbené ovoce Steva Jobse. Navíc název Apple Computer byl v abecedním seznamu výše, než tehdejší velká společnost Atari, což byl také jeden z důvodů. Velkou inspirací bylo rozhodně také jablko, které údajně spadlo Isaacu Newtonovi na hlavu a on přišel s myšlenkou gravitace.

Kde je nejlepší koupit MacBook?

Pokud chcete kvalitní zařízení za rozumné peníze, můžeme doporučit zakoupit Apple zařízení na webových stránkách AppleTRH.cz, kde přehledně v kategoriích vidíte jednotlivé produkty, jejich konfiguraci a také výslednou cenu. Proč přejít na Mac? Operační systém macOS je čistší a jednodušší na ovládání (jakmile si na něj zvyknete). Podporuje spoustu gest na touchpadu, zkratek a usnadnění, a jakmile je objevíte, budete mít pocit, že se bez nich neobejdete.

Když to vezmeme v úvahu, jak prejit na mac?

Mac a iOS aplikace

Stačí přejít do Mac App Store, vyhledat aplikaci a následně pod nadpisem Výsledky lze přepnout na možnost Aplikace pro iPad a iPhone. Po rychlé instalaci je možné aplikaci spustit a používat. Samozřejmě však lze v některých případech poznat, že je ovládání navržené pro dotyky, což není na Macu možné.
Můžete se také zeptat, jak přejít z windows na mac? Utilitu je třeba nainstalovat na počítač s Windows a připojit jej ke stejné síti jako nový Mac. Na něm je potom možné při prvním spuštění přímo zvolit jako možnost přenosu dat Z PC se systémem Windows. Ve stejném okamžiku začne macOS vyhledávat na síti počítače s Windows, kde je Průvodce přenosem dat spuštěný.

Jak se naucit na MacBooku?

Nahrávání spustíte tak, že kliknete na tlačítko Záznam a pak uděláte jednu z těchto akcí:

  1. Kliknutím kamkoli na obrazovku začnete nahrávat celou obrazovku.
  2. Nebo vyberte přetažením oblast, kterou chcete nahrávat, a potom v této oblasti klikněte na tlačítko Spustit záznam.

By Seitz

Jak koupit Photoshop? :: Kolik stojí Adobe Premiere?
Užitečné odkazy