Domovská stránka > V > V Jakém Roce Se Odehrává Kapitán Amerika První Avenger?

V jakém roce se odehrává Kapitán Amerika První Avenger?

Film vypráví příběh jednoho z prvních a nejslavnějších hrdinů všech dob, Captaina Ameriky, kterého skvěle zahrál bostonský herec Chris Evans, který svědomitě bojuje za práva homosexuálů. Příběh se odehrává v roce 1943, v Evropě zuří 2.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, kdy se odehrava avengers endgame?



Avengers: Endgame
Rozpočet356 mil. USD
Tržby2,798 mld. USD
Marvel Cinematic Universe
Captain Marvel (2019) Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Kdy se odehrává Captain Marvel? Děj. V roce 1995, na hlavní planetě Impéria Kree jménem Hala, je členka Hvězdných sil Versová sužována nočními můrami ohledně neznámé postarší ženy.

Jak se jmenuje Hulk?

Robert Bruce Banner byl v dětství traumatizován svým alkoholickým otcem, který ho nenáviděl. Jeho otec byl jaderným fyzikem a pokoušel se vyvinout čistou jadernou energii. Bruce ho však již v dětství předčil v inteligenci, čím otce pouze více rozčiloval. Podle toho, jak se divat na marvelovky? První možnosti je sledování přesně v pořadí, jakém byly natočeny. Je to cesta, kterou se vydalo samo studio Marvel. Prostě jdete po filmech tak, jak je natáčelo (nebo spíše představovalo) samo studio s tím, že do sebe jednotlivé události a části skládačky zapadnou.

Podle toho, kde je steve rogers?

Rogers

Steve Rogers
Chris Evans, který ztvárnil Steva Rogerse
DíloMarvel Cinematic Universe
První výskytCaptain America: První Avenger
VytvořiliJoe Simon Jack Kirby
Kde se narodil Kapitán Amerika? Stejně jako se Batman jmenuje Bruce Wayne a Iron Man Tony Stark, tak Kapitán Amerika nosí občanské jméno Steven Rogers. Narodil se v New Yorku roku 1920, a když se Spojené státy rozhodly vstoupit do války, chtěl se nechat naverbovat.

Kdy zemřel Iron Man?

Tony Stark
PohlavíMuž
NárodnostAmeričan
Datum narození1970
Datum úmrtí2023
Co má Iron Man na hrudi? Iron Man spěchá, aby zachránil své spojence Petera Parkera a Doctora Strange. Iron Manovo brněni Mark L Ize pomocí nanotechno- logie schovat do repu - zorového obloukového reaktoru, který má Stark na hrudi.

Co bude s Iron Manem?

Ačkoli má totiž Riri za sebou jen pár let komiksové existence, již nyní se ví, že dostane svůj vlastní televizní seriál, který bude součástí dokonale propojeného Marvel Cinematic Universe. Aktuálně se očekává, že by se nová hrdinka měla objevit v seriálu Ironheart buď koncem roku 2022, případně počátkem roku 2023.

By Sevik Ferrufino

Kolik lidí pouziva seznam? :: Jak vypnout Wi-Fi na mobilu?
Užitečné odkazy