Domovská stránka > C > Co To Je Flash?

Co to je Flash?

Adobe Flash je zastaralá multimediální softwarová platforma, která se používá k produkci animací, bohatých internetových aplikací, desktopových aplikací, mobilních aplikací, mobilních her a videopřehrávačů webového prohlížeče.

Přečtěte si více

A další otázka, jaká součástka je základem paměťové buňky flash?

Paměť Flash je vlastně paměť typu EEPROM (elektricky mazatelná a programovatelná paměť). Je tvořena sítí řádků a sloupců, na jejichž průsečících leží jednotlivé paměťové buňky. Každá z buněk obsahuje jeden unipolární tranzistor, který má nad sebou umístěna dvě hradla, vzájemně izolovaná tenkou oxidovou vrstvičkou. Když to vezmeme v úvahu, kde koupit flešku? USB flash disky | DATART.

Jak funguje USB flash disk?

Většinou má podobu klíčenky či přívěsku a je vybaveno pamětí typu flash, která umožňuje uchování dat i při odpojení napájení. Data se do paměti nahrávají přes sběrnici USB, odtud název. I když se někdy nazývá disk, v zařízení nejsou žádné pohyblivé součástky. Co je to Flash paměť? Flash paměť je nevolatilní (semipermanentní) elektricky programovatelná (tj. zapisovatelná) paměť s libovolným přístupem. Paměť je vnitřně organizována po blocích a na rozdíl od pamětí typu EEPROM lze plnit informacemi (programovat) každý blok samostatně (obsah ostatních bloků je zachován).

Co je to Flash animace?

Flash animace je animované video, které je vytvořeno v Adobe Flash, nebo v podobném softwaru. Výstupní formát je swf. Technologie Flash dodává webstránkách pohyb. Loga, legendy, slogany a obrázky jsou prostřednictvím flash programování animované a jako živé. Co je uloženo v paměti ROM? Paměti typu ROM jsou paměti konstant u kterých jsou data trvale uložena. Jedná se tedy o statické, energeticky nezávislé paměti, určené pouze ke čtení.

Co je Fleska?

USB flash disk, známý také jako „fleška”, vám umožní snadno a rychle přenášet soubory mezi dvěma zařízeními. V současnosti se řadí mezi nejrozšířenější paměťové médium určené pro přenos dat. Nejčastěji se liší kapacitou – dnes pořídíte flash disk od 4 GB až po 2 TB. Můžete se také zeptat, co je to operační paměť? Paměť s náhodným přístupem (Random Access Memory, RAM) je paměť počítače, do které se ukládají informace, které program potřebuje, když je spuštěný. Paměť s náhodným přístupem představuje úložiště dat, které umožňuje přístup k uloženým datům v libovolném pořadí, a to náhodně, nikoli pouze postupně.

Jak si vybrat flash disk?

Flash disky jsou zpravidla do klasického USB portu. Rychlost určuje i limit jeho verze. Flash Disky pro USB 1 a 2 jsou dnes již zastaralé - vybírejte flashku do USB 3.0 nebo novějšího. Pokud máte port USB 2.0, nový flashdisk v něm bude fungovat (rozměr portu je stejný), jen nemusí dosáhnout své maximální rychlosti.

By Valenba Amaker

Jak přenastavit prohlížeč? :: Co se nachází v RAM?
Užitečné odkazy