Domovská stránka > J > Jak Odstranit Trojského Koně Z Notebooku?

Jak odstranit trojského koně z notebooku?

Jak odstranit trojský kůň Win32/Zbot pomocí 3 snadných kroků

  1. Stažení Stáhněte si bezplatný nástroj pro odstranění: rmzbot.exe.
  2. Spuštění nástroje. Chcete-li odstranit infikované soubory, spusťte nástroj.
  3. Aktualizace. Po restartu počítače ověřte, zda používáte aktuální verzi antiviru, a poté proveďte úplný test počítače.

Přečtěte si více

Jak se živí viry?

živým

Viry
(nekategorizováno)Viry (Vira syn. Virae)
skupiny
Jak dlouho obléhali Řekové Troju? Z řeckého přístavu Aulida vyrazili směrem k Tóje, kde vytáhli lodě na břeh a kolem nich vybudovali vojenský tábor s příkopem i hradbami a celých 9 let obléhali město Tróju a plenily okolní vsi. Samotná Trója odolávala především díky pevným hradbám.

Tak kdy byla objevena trója?

K homérské Tróji se nedokopal, určil ale její polohu

V říjnu 1871 zahájil devětačtyřicetiletý Schliemann na kopci Hisarlik v západním Turecku vykopávky. Za několik let oznámil, že ve třetí vrstvě odspodu objevil legendární Tróju. Homérská Trója to ale nebyla.
Čím se proslavil Schliemann? Heinrich Schliemann, celým jménem Johann Ludwig Heinrich Julius Schliemann (6. ledna 1822, Neubukow – 26. prosince 1890, Neapol), byl německý podnikatel, obchodník a archeolog. Pátral na severozápadě Malé Asie a podle popisů krajiny v Homérově eposu Ilias (Iliada) nalezl legendární město Trója a později i Mykény.

Jak došlo k objevu pokladů krále Priama?

Amatérský německý archeolog budil dojem snílka, který slepě věří Homérovým spisům. Město však nakonec vykopal a učinil i další nálezy. V Tróji Schliemann před 140 lety, 31. května 1873, našel také bájný poklad krále Priama. Můžete se také zeptat, kdo zabil patrokla? Jen jednou mu osud dopřál, aby bojoval v čele vojska – když se Achilleus pro hněv neúčastnil bitvy, vypůjčil si jeho zbroj a zahnal Trójany od lodí až k městu. V tomto boji však zahynul zrádným zásahem boha Apollóna, který ho udeřil zezadu a rozepnul mu brnění, takže ho Trójan Euforbos proklál.

Jak se skloňuje Achilles?

Substantivumsingulárplurál
akuzativAchilla
vokativAchille
lokálAchillovi / Achillu
instrumentálAchillem
3 další řádky Kde zemřel Achilles? To rozlítilo Achilla, který se vrátil do války a zahnal Trójany až k hradbám. Zde v souboji zabil i Héktora. Následně jej však do paty trefil Paris, který byl zbaběle skrytý v křoví. Na tato zranění hrdina zemřel a Řekové se v panice stáhli.

Podle toho, co to je trojan?

Trojan je slangové označení pro trojského koně, tedy program, který je uživateli skrytý a většinou mu způsobuje potíže. Trojan je jedním z typů internetových virů, které se mohou do počítače dostat různými cestami, například emailem nebo při stahování neověřených mediálních souborů, her a škodlivého softwaru.

By Bradeord Feltonjr

Kde je na klávesnici NumLock? :: Kde se nacházelo město Trója?
Užitečné odkazy