Domovská stránka > J > Jak Zjistit Ičo Osvč?

Jak zjistit IČO OSVČ?

Identifikační číslo OSVČ můžete najít v živnostenském rejstříku, kde konkrétní osoby vyhledáte podle jména. DIČ podnikající fyzické osoby odvádějící DPH najdete stejně jako u firmy – pokud je OSVČ plátce DPH, ARES tuto informaci zobrazí. DIČ neplátce zde nenajdete, většinou je jím ale rodné číslo fyzické osoby.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak lze zjistit majitele firmy?

Vyhledávání lze provést na portálu Ministerstva financí. Někdy stačí například zadat jen jméno dotyčného majitele uvedeného na vizitce a ve výpisu může figurovat např. i v několika společnostech. Vyhledávací systém: Ministerstvo financí-vyhledávání ekonomické subjekty - firmy. Jak zjistit předmět podnikání? Nejjednodušším řešením, které navrhuje i Nejvyšší soud, je ve společenské smlouvě (stanovách) určit některé z oborů činnosti obsažených ve výčtu i v příloze č. 4 živnostenského zákona. Tyto pak budou do obchodního rejstříku zapsány jako předmět podnikání nebo činnosti obchodní společnosti.

Můžete se také zeptat, jak zjistit firmy na adrese?



Název krajekraj Karlovarský
Firem18279
Živností55638
Osob OR21836
13 dalších sloupců Jak zjistit jestli je firma platcem DPH? Hledání plátců DPH v registru ARES

Právnické osoby můžete v registru ARES vyhledávat podle obchodního názvu firmy nebo jejího identifikačního čísla (IČO). Fyzické osoby (živnostníky) naleznete po zadání jména. Pokud je vyhledaný subjekt zároveň plátcem DPH, ARES tuto informaci zobrazí.

Jak zjistit solventnost firmy?

solventnost

Obsah

  1. Registr plátců DPH.
  2. Účet v registru plátců DPH.
  3. Insolvenční rejstřík.
  4. Evidence exekucí
  5. Výroční zpráva.
  6. Registr Solus.
  7. Data z obchodního a živnostenského rejstříku.
Lidé se také ptají, jak zjistím kdo je platce dph? Plátce daně můžeme zjistit dvěma způsoby, a to konkrétně pomocí registru plátců DPH poskytovaného Ministerstvem financí ČR nebo pomocí www aplikace ARES, taktéž poskytovanou MF ČR.

Jak zjistit platnost živnosti?

Zkuste nahlédnout do Registru živnostenského podnikání. V tomto rejstříku naleznete všechny fyzické a právnické osoby podnikající v režimu živnostenského zákona. Další rejstříky a přehledy jsou k dispozici na stránce Registry, portály. Jak ověřit platnost IČO? platnéplatné

Algoritmus je ve skutečnosti následující:

  1. spočti zbytek po dělení prvních devíti číslic a čísla 11.
  2. je-li zbytek 10, musí být poslední číslice 0.
  3. jinak poslední číslice musí být rovna zbytku.

Kde zjistím IČO?

Prostřednictvím registru ARES (Administrativní registr ekonomických subjektů), který obsahuje data o ekonomických subjektech registrovaných v České republice. V registru ARES můžete fyzické osoby (živnostníky) vyhledávat podle jména a příjmení nebo podle identifikačního čísla (IČO).

By Soraya Demichelis

Jak najít snímky obrazovky? :: Jak se dostanu na modem?
Užitečné odkazy