Domovská stránka > K > Kde Najdu Ovladače Tiskárny?

Kde najdu ovladače tiskárny?

Jestliže nemůžeme najít CD s ovladačem, které je většinou přibaleno k tiskárně, lze si správný ovladač stáhnout ze stránky výrobce tiskárny. Tam také nalezneme informaci, zda již není náhodou ovladač naší tiskárny součástí operační systém, tedy ji můžeme k počítači hned připojit a používat.

Přečtěte si více

Co znamená ovladač není k dispozici?

Pokud se ovladač zařízení neinstaluje automaticky, může být k dispozici volitelný ovladač, který může vaše tiskárna použít. Můžete to zkontrolovat podle následujících kroků: Klikněte pravým tlačítkem myši na Start a pak vyberte Nastavení > Windows Aktualizovat. V horní části stránky vyberte Vyhledat aktualizace. Jak nainstalovat ovladač k tiskárně? Pokud chcete tiskárnu znovu nainstalovat, vyberte Přidat zařízení a pak vyberte název tiskárny, kterou chcete přidat. Pokud systém Windows po přidání tiskárny automaticky nenajde nový ovladač, najděte ho na webu výrobce zařízení a postupujte podle pokynů k instalaci.

Jak zprovoznit tiskárnu?

Jednoduše zapojte USB kabel z tiskárny do dostupného portu USB na počítači a tiskárnu zapněte. Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení >zařízení>tiskárny & skenerech. Vyberte Přidat tiskárnu nebo skener. Počkejte, než se vyhledají blízké tiskárny, pak zvolte tu, kterou chcete použít, a vyberte Přidat zařízení. Jak nastavit ovladač tiskárny? (tlačítko Start) => Ovládací panely => Hardware a zvuk => Zařízení a tiskárny. Klepněte pravým tlačítkem na ikonu zařízení Brother a vyberte Vlastnosti tiskárny. POZNÁMKA: Pokud se v levé dolní části dialogového okna zobrazí tlačítko Změnit vlastnosti, před změnou nastavení klepněte na Změnit nastavení.

Podle toho, jak nainstalovat ovladače?

Nejjednodušší způsob instalace ovladačů je nechat to na integrované databázi Windows, případně jejich aktuálnější verzi z internetu prostřednictvím Windows Update. Windows se při své instalaci pokusí vyhledat příslušné soubory na instalačním médiu, případně je stáhne po zapnutí automatických aktualizací. Jak aktualizovat ovladače tiskárny? Postupy

  1. Spusťte instalátor → postupujte podle pokynů na obrazovce.
  2. Vyberte možnost [Aktualizovat stávající ovladače tiskárny] → klikněte na tlačítko [Další].
  3. Zkontrolujte nabídku [Seznam tiskáren k instalaci] → klikněte na tlačítko [Spustit].
  4. Zkontrolujte zprávu instalace je hotová → klikněte na tlačítko [Konec].

Jak připojit tiskárnu bez instalačního CD?

K drátovému připojení standardně používáme USB či Ethernetový kabel, k bezdrátovému zase síť WiFi nebo Bluetooth. Záleží na tom, jak a kam přesně chceme tiskárnu připojit: zda k jedinému zařízení, či do místní sítě. Připojení tiskárny k jednomu počítači je velmi jednoduché: obě zařízení stačí spojit USB kabelem. Také, jak nainstalovat ovladače na windows 10? Přeinstalace ovladače zařízení

  1. Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte správce zařízení a pak vyberte Správce zařízení.
  2. Klikněte pravým tlačítkem na název zařízení (nebo ho stiskněte a podržte) a pak vyberte Odinstalovat.
  3. Restartujte počítač.
  4. Systém Windows se pokusí ovladač přeinstalovat.

Také, jak nainstalovat ovladač k tiskárně canon?

Instalace po stažení z webu Canon

  1. Stáhněte si nejnovější verzi ovladače tiskárny z webu Canon a nainstalujte ovladač.
  2. Přihlaste se k počítači jako správce.
  3. Další informace o způsobu stažení ovladače tiskárny naleznete na stránce pro stažení ovladače pro vaši tiskárnu.
  4. Rozbalte stažený soubor.

By Bald Vandal

Jak nainstalovat HP tiskárnu? :: Jak hrat hry ze Steamu na mobilu?
Užitečné odkazy