Domovská stránka > J > Jak Připojit Subwoofer K Hifi?

Jak připojit subwoofer k hifi?

Pasivní subwoofer nemá vestavěný zesilovač a připojuje se normálně k výstupu zesilovače. Aby pasivní subwoofer fungoval, musíme jej připojit k zesilovači, jehož technické údaje musí být ve shodě s měničem. Při rozdílných parametrech může dojít k poškození měniče, nebo zesilovače.

Přečtěte si více

Jak správně zapojit subwoofer?

Jak zapojit napájecí kabely. Začneme vedením napájecích kabelů. Pokud máte aktivní subwoofer, budete vést kabely přímo do něj. Pokud máte pasivní subwoofer, budete muset vést kabely do zesilovače. A další otázka, jak nastavit subwoofer v autě? Nastavení výhybky pro subwoofer

Frekvenční rozsah, který má hrát, je jen nízký, a proto je třeba střední a vysoké pásmo odfiltrovat. Filtr, který propouští jen nízké frekvence, se značí "LPF – Low Pass Filter." Zapneme LPF a otočným ovladačem nastavíme podle poslechu dělící frekvenci.

Také, jak se zapojuje zesilovač do auta?

K samotnému zesilovači budete potřebovat jeden napájecí kabel (od baterie k zesilovači), pojistkové pouzdro s pojistkou, signálové RCA kabely na propojení zesilovače a autorádia (zde je také umístěn ovládací kabel) a kabel na připojení ke kostře auta. Také, jak pripevnit subwoofer v kufru? 2 kusy lepících pásek o délce 90cm, jako suchý zip. Slouží k upevnění předmětů s možností rychlého odepnutí. Jedna strana pásky se nalepí do interiéru vozu a druhá na předmět, který chcete upevnit na protilehlý suchý zip. Například subwooferu v kufru vozu, či různých držáků a brašen.

Jak umístit reprobedny?

Umístěte reproduktory tak, aby při poslechu byl výškový reproduktor přibližně ve výšce uší sedícího posluchače. Umístěte reproduktory na základnu pomyslného rovnostranného trojúhelníku a ponechte vzdálenost mezi reproduktory alespoň 2-2,5 m kvůli dobrému pravolevému rozlišení. A další otázka, jak správně rozmístit domácí kino? Z toho také plyne, že z pohledu posluchače by měly být umístěny přibližně 30° vpravo a vlevo od středu televizoru nebo plátna. Pokud jde o natočení reproduktorů, pro domácí kino společnost Dolby doporučuje mít osy obou reproboxů rovnoběžné, a to ve vodorovném i svislém směru.

Jak rozmístit reproduktory 51?

U 5.1kanálové soustavy by měl být pravý a levý reproduktor umístěn vzadu zhruba na úrovni sedací soupravy, případně mírně za pohovkou. Vysloveně s odstupem za pohovku se umisťují až 7.1kanálové systémy, jak jde vidět na obrázcích níže. Jednotlivé reproduktory by měly tvořit společně s televizorem pomyslnou kružnici. Co pod subwoofer? Rozhodně něco měkkýho pod woofer, co částečně pohltí přímou vlnu a nedovolí jí proniknout do podlahy - vyzkoušej to s polštářema a pak zkus něco, co bude mít podobnou konstrukci jako mají s prominutím pelechy pro psa

Co je to subwoofer?

Subwoofer je basový reproduktor, který dokáže zahrát spodní frekvence a doplnit tak celé frekvenční pásmo. Subwoofery se nabízejí v různých velikostech, nejběžnější průměry subwooferů jsou 12", 10" a dnes hlavně 8". Subwoofery nejlépe zahrají v ozvučnici.

By Mayer Frederique

Kdy se píše čárka před včetně? :: Kam umístit subwoofer u Soundbaru?
Užitečné odkazy