Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Android 4.0 4?

Jak aktualizovat Android 4.0 4?

Klikněte na položku ,,Informace o tabletu“ a v pravé horní části obrazovky uvidíte možnost ,,Aktualizace systému“. Klepněte na ni a uvidíte následující obrazovku, na které zvolte možnost ,,Zkontrolovat ihned“. Dále postupujte podle instrukcí na obrazovce.

Přečtěte si více

Jak se vratit na Android 11?

Návrat, který může bolet

Pokud se rozhodnete pro návrat, stačí se z beta programu jednoduše odhlásit, v aktualizaci systému vyvolat update a během pár chvilek obdržíte nový “rollback” balíček na Android 10.
Jak nainstalovat Android 9? Na vašem počítači navštivte webovou stránku Essenta pro vývojáře Android Pie Developer pomocí níže uvedeného odkazu. Až tam najdete možnost „Stáhnout a přehrát náhled na vývojáře systému Android P“ a poté vyplňte požadované informace.

Jak nainstalovat Android 10?

Přejděte do Nastavení> Systém a aktualizace> Aktualizace softwaru> Zkontrolovat aktualizace> Pokud se nabídne update na EMUI 10 > Stáhnout a nainstalovat. Můžete také upgradovat na EMUI 10.0 pomocí HiCare. Než začnete, ujistěte se, že má vaše zařízení nejnovější verzi aplikace HiCare. Jak vylepšit Android? Jak aktualizovat verzi Androidu na smartphonech jiných výrobců

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Dole klepněte na Systém.
  3. Zvolte Aktualizace systému.
  4. Zobrazí se vám stav aktualizace. Postupujte podle pokynů na displeji.

Jak nainstalovat Android 4.4 na tablet?

Ujistěte se, že je tablet minimálně nabit na 50% případně připojte tablet k nabíječce. 1) Vypněte tablet a vložte microSD kartu s Androidem do tabletu. 2) Zmáčkněte minimálně na 3 sekundy tlačítko pro zapnutí tabletu, dokud se tablet nerozsvítí. 3) Proces instalace Androidu započne automaticky. Jak aktualizovat Android na Xiaomi? Pak musíte jít do Nastavení> O telefonu> Aktualizace systému a stiskněte ikonu se třemi tečkami a poté stiskněte «Vybrat balíček aktualizace». Pokud se tato možnost nezobrazí, musíte desetkrát stisknout ikonu MIUI, aby byla tato a další možnosti povoleny.

Pokud jde o to, jak aktualizovat starý tablet?

Řešení

  1. Ujistěte se, že jste připojeni k síti WLAN, a potom klepněte na Nastavení (Systémová nastavení) > Systém (Všechna nastavení) > Systém > O telefonu (Tablet) > Aktualizace systému (aktualizace systému) Chytrý telefon.
  2. Pokud je k dispozici nová verze softwaru, zařízení vás vyzve ke stažení a instalaci.
Jak vratit aktualizací Samsung? Aplikace, kterou společnost Samsung zpřístupňuje svým zákazníkům k instalaci nových i starších verzí systému Android, se již několik let začala nazývat Odin Samsung Inteligentní Přepínač, aplikace, kterou si můžeme zdarma stáhnout prostřednictvím tento odkaz a co je k dispozici pro Windows i Mac.

Lidé se také ptají, jak odstranit poslední aktualizaci android?

Existuje další možnost. Přejděte do sekce s aplikacemi. Vyberte aplikaci a poté klikněte na Odinstalovat aktualizace. Potvrďte odstranění aktualizací.

By Salinas Allwood

Jak vrátit MIUI 11? :: Jak dostat kontakty ze SIM karty na druhou SIM kartu?
Užitečné odkazy