Domovská stránka > J > Jak Mapy Do Mobilu?

Jak Mapy do mobilu?

Jak stáhnout Google Maps

  1. V Mapách Google klepněte vlevo nahoře na ikonku nabídky.
  2. Zvolte Offline mapy.
  3. Přejděte na Vlastní mapa.
  4. Do vyhledávání zadejte požadované místo oblasti, které chcete stáhnout.
  5. Klikněte na tlačítko Stáhnout.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak fungují mapy offline?

Ve výchozím nastavení se offline mapy stahují do interního úložiště vašeho zařízení, můžete je ale stáhnout i na SD kartu. Pokud vaše zařízení používá systém Android 6.0 nebo vyšší, můžete si oblast uložit pouze na SD kartu nakonfigurovanou jako přenosné úložiště. Lidé se také ptají, jak si stáhnout mapu? Mapy.cz pro mobilní zařízení Android a iOS

  1. Po výběru mapy ke stažení se ještě zobrazí podrobnosti s velikostí stahované mapy.
  2. Pokud vaše zařízení disponuje SD kartou či více úložišti, můžete si zvolit, kam se budou offline podklady ukládat. Aplikace si volbu zapamatuje i do budoucna a znovu se již ptát nebude.

Může se také zeptat, která navigace je nejlepší?

Mapy.cz (zdarma, Android, iOS a AppGallery) – patří mezi nejlepší offline navigace na telefon. Nejde pouze o mapové podklady, ale po jejich stažení zvládnou Mapy.cz spolehlivě offline navigovat jak při chůzi, tak jízdě autem. Jak nainstalovat navigaci do mobilu? Zapněte na mobilu aplikaci Mapy.cz. Klikněte na menu (tři vodorovné čárky) a vyberte Offline mapy. Vyberte mapy ke stažení a po stažení máte hotovo. Nyní můžete navigovat i bez internetu.

Jak zadat souřadnice do mobilu?

Zadání souřadnic a nalezení místa

  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Mapy Google .
  2. Do vyhledávacího pole zadejte souřadnice. Příklady správných formátů: Desetinné stupně: 41.40338, 2.17403. Stupně, minuty a vteřiny: 41°24'12.2"N 2°10'26.5"E. Stupně a desetinné minuty: 41 24.2028, 2 10.4418.
Jak používat navigaci mapy CZ? navigace

Navigace v aplikaci Mapy.cz
  1. modrou šipečku, znázorňující vaši pozici a směr jízdy.
  2. nahoře informaci o projížděném úseku.
  3. vlevo dole se mohou zobrazovat informativní ikonky k provozu (např. aktuální a maximální povolenou rychlost)

Jak aktualizovat mapy CZ v mobilu?

Nová verze Mapy.cz právě dostupná

Stačí se přihlásit vaším uživatelským účtem. Pokud tak něco vyhledáte na počítači a posléze si otevřete mobilní aplikaci, uvidíte poslední hledané výrazy z počítače a nebo naopak. Aktualizace je dostupná právě nyní pro iOS s číslovkou 6.8.0 a pro Android s číslovkou 8.5.0.
Jak nainstalovat offline mapy? Abyste mohli používat mapy i bez internetového připojení, budete si je muset nejprve stáhnout. Pokud máte omezené datové přenosy, doporučujeme to provést při připojení přes Wi-Fi. V kontextové nabídce v pravém horním rohu zvolíte možnost Offline mapy, následně si vyberete oblasti či státy, které chcete stáhnout.

Jak si stáhnout offline mapy Google?

Na zařízení s Androidem klepněte po spuštění aplikace na svoji ikonku v pravém horním rohu a vyberte položku Offline mapy. Na zařízení se systémem iOS pak klepněte na nabídku v levém horním rohu a vyberte stejnou možnost. Vytvořte si vlastní mapu a vyberte, jak velkou oblast chcete uložit.

By Barnett Lopinto

Jak stáhnout Mapy do navigace? :: Jak synchronizovat WhatsApp?
Užitečné odkazy