Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Ovladače Nvidia?

Jak Aktualizovat ovladače NVIDIA?

Jak lze aktualizovat ovladače NVIDIA na nejnovější verzi?

  1. Do vyhledávacího pole Windows napište NVIDIA GeForce Experience a vyberte tuto aplikaci.
  2. Klikněte na kartu Ovladače a poté na tlačítko Stáhnout.
  3. Vyberte možnost Expresní instalace. Ovladač GeForce Game Ready se následně aktualizuje na nejnovější verzi.

Přečtěte si více

Jak upgradovat NVIDIA?

Pak je potřeba provést upgrade ručně. Začněte tak, že otevřete webové stránky společnosti Nvidia na www.geforce.com/drivers. Zde si můžete v části »Manual Driver Search« ručně vyhledat svoji grafickou kartu, případně můžete nechat svoji GPU automaticky vyhledat v části »Auto-Detect Your GPU«. Jak Aktualizovat Nvidia GeForce? Řešení

  1. Spuštění nástroje Správce zařízení
  2. Rozbalte položku grafické adaptéry a klikněte pravým tlačítkem na grafický procesor NVIDIA.
  3. Klikněte na možnost Aktualizovat ovladač .
  4. Klepněte na tlačítko Procházet a vyhledejte stažený soubor.
  5. Klikněte na možnost Výběr mně

Podle toho, jak aktualizovat ovladače grafické karty?

Aktualizace ovladače zařízení

Vyberte příslušnou kategorii, aby se zobrazily názvy zařízení, a pak klikněte pravým tlačítkem na název zařízení (nebo ho stiskněte a podržte), které chcete aktualizovat. Vyberte Vyhledat automaticky aktualizovaný software ovladače. Vyberte Aktualizovat ovladač.
Jak nainstalovat nejnovější ovladače? Instalace ovladačů hardwarových komponent počítače může být snadnou záležitostí. Stačí začít používat speciální program, který bude v PC obsažené verze porovnávat s těmi nejnovějšími ve své databázi. Následně automaticky nabídne jejich stažení, ale i instalaci.

Jak nainstalovat novou grafickou kartu?

Počítač položte na bok a sejměte odnímatelný boční kryt. Vložte grafickou kartu do slotu a kartu přišroubujte. Do grafické karty (pokud má toto zapojení) vložte dodatečné napájení. Pokud si počítač stavíte sami, možná budete ještě potřebovat dokoupit příslušnou redukci, pokud napájecí kabel na zdroji nenaleznete. Jak nainstalovat ovladače grafické karty Nvidia? Přejděte na web Nvidia a vpravo nahoře klikněte na Ovladače. Poté klikněte Řidiči kartu a klepněte na Ovladače GeForce . Krok 2. V části Automatické aktualizace ovladačů klikněte na Stáhnout teď tlačítko na stáhněte si GeForce Experience aplikace v počítači se systémem Windows 10.

Jak správně nastavit grafickou kartu Nvidia?

Řešení

  1. Klikněte pravým tlačítkem myši na pracovní plochu a vyberte NIVIDIA Control Panel.
  2. Zvolte možnost Správa 3D nastavení. Vyberte možnost Vysokovýkonný procesor NVIDIA v části Preferovaný grafický procesor. Poté bude grafická karta použita, když systém provede úlohu.
Jak stáhnout Nvidia? Buď jděte do novějšího Stránka ovladačů GeForce a použijte sekci „Ruční vyhledávání ovladačů“ nebo použijte klasická stránka Stažení ovladače NVIDIA . Kteroukoli stránku použijete, budete to muset vědět model vaší grafické karty , ať už používáte 32bitová nebo 64bitová verze systému Windows a jaký typ ovladače chcete.

Jak zjistím informace o grafické kartě?

Start → spustit → dxdiag → zobrazení → název grafické karty

Otevřete hlavní nabídku start a do vyhledávacího pole napište správce zařízení. Poté klikněte na šipku u řádku Grafické adaptéry a název vaší grafické karty je na světě.

By Reinwald

Co je to NVIDIA GeForce Experience? :: Jak aktualizovat ovladače zdarma?
Užitečné odkazy