Domovská stránka > J > Jak Vlozit Sim Do Iphonu 12?

Jak vlozit SIM do iPhonu 12?

Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc.

Přečtěte si více

Kdy vyšel Apple 12mini?

Fialové iPhony 12 (mini) budete moci pořídit zřejmě na všech trzích, a to již od 30. dubna 2021. Dostupné budou obvyklé paměťové varianty a nezměněna bude též cena. Také, jak vychazely iphony?

iPhone

iPhone X
Uvedení12. září 2017
Specifikace
Operační systémiOS 12 - iOS 14 (a novější)
ProcesorApple A11 Bionic

A další otázka, jak nastavit primarni sim iphone?

Nastavení výchozího čísla

Vyberte, které mobilní tarify chcete používat s iMessage a FaceTimem. V iOS 13 a novějším můžete vybrat jedno číslo i obě. Na této obrazovce vyberte číslo, které budete mít jako výchozí. Anebo vyberte číslo, které se bude využívat jenom pro mobilní data, a druhé se pak použije jako výchozí.
Lidé se také ptají, co je elektronicka sim karta? eSIM („e" ze slova embedded = pevně zasazený) je elektronická součástka (zjednodušeně řečeno čip), která je napevno instalovaná do zařízení již při jeho výrobě. eSIM čip má po stranách délku jednotek milimetrů a nahrazuje klasickou SIM kartu, kterou znáte z vašich předchozích mobilních telefonů.

Jak aktivovat SIM kartu v iPhone?

SIM kartu

1.Zadejte PIN kód:

  1. Přejeďte prstem po displeji směrem doprava.
  2. Stiskněte Odemknout.
  3. Zadejte PIN kód a stiskněte OK.
  4. Pokud je SIM karta odmítnuta:
  5. Kontaktujte příslušného prodejce nebo operátora.
Jak aktivovat eSIM iPhone? Jak aktivovat eSIM v telefonu
  1. V menu najděte „Mobilní data “: Stiskněte Nastavení. Stiskněte Mobilní data.
  2. Naskenujte QR kód: Stiskněte Přidat mobilní tarif. Umístěte zaslaný QR kód do rámečku fotoaparátu telefonu a kód naskenujte.
  3. Aktivujte eSIM: Podle postupu na displeji dokončete aktivaci eSIM.

Můžete se také zeptat, kdy vyšel iphone 13?

září 2021 • 05:30

Nové iPhony 13 a 13 Pro jsou v předprodeji od minulého pátku. Do prodeje jdou dnes spolu s novými iPady. Model iPhone 13 Pro zlevnil o tisícovku a startuje na 28 990 korunách, větší model 13 Pro Max zlevnil dokonce o dva tisíce, kdy jeho cena začíná na 31 990 korunách.
Kdy vyjde iPhone 13? října 2021 • 14:40

Není tomu ani týden, co se začala prodávat nová řada telefonů iPhone 13. V pátek 24. září se začaly zákazníkům doručovat předobjednávky, novinky společnosti Apple jste mohli od tohoto dne zakoupit i v prodejnách.

Jaký je rozdíl mezi iPhone 12 a iPhone 12 mini?

Hlavní rozdíl ve srovnání se standardní dvanáctkou je samozřejmě ve velikosti obrazovky. Jak jsme uvedli již výše, iPhone 12 má 6,1“ displej, zatímco hlavní hrdina dnešní recenze 5,4“. Menší obrazová plocha se promítla vcelku pochopitelně i do rozlišení, iPhone 12 mini má trochu méně pixelů.

By Warrenne Illa

Jak je velký iPhone 6s Plus? :: Jak aktualizovat starý iPad 1?
Užitečné odkazy