Domovská stránka > J > Jak Vložit Sim Kartu Do Mobilu Huawei?

Jak vložit SIM kartu do mobilu Huawei?

1.Vložte SIM kartu:

  1. Nástroj pro manipulaci se SIM kartou zasuňte do otvoru v pouzdře SIM karty na boční straně telefonu.
  2. Vysuňte pouzdro SIM karty z telefonu.
  3. Otočte SIM kartu tak, aby seříznutým rohem směřovala k seříznutému rohu pouzdra SIM karty.
  4. Vložte SIM kartu do pouzdra SIM karty.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak vyndat sim kartu bez jehly?

Lepší je vyzkoušet vzít kousek silně lepicí pásky, kterou ohnete a ohyb přilepíte na šuplík. Pořádně přitisknete a pak prudkým tahem vysunete. Postup funguje dobře u šuplíčků, které nejsou zaseklé a jdou relativně lehce. Podmínkou je páska se silnou lepicí schopností. Co je to nano SIM karta? Nano SIM karta je druh SIM karty s nejmenšími rozměry 12,3 x 8,8 x 0,67 mm.

A další otázka, kde koupit jednorazovou sim kartu?

U dobrých prodejců MOBIL.CZ koupíte na pobočkách České pošty, v trafikách řetězců Valmont, GECO, RELAY, Traficon, Danczek a GGT. Naši SIM kartu prodává také více než 1200 nezávislých soukromých trafik a najdete ji rovněž v prodejnách Electro World. Kde se dá koupit SIM kaktus? Kartu Kaktusu si můžeš koupit v prodejnách T-Mobilu, Žabky nebo v trafikách GECO, Relay, CITI Tabák a Don Pealo. Seznam vybraných prodejen T-Mobilu a trafik GECO najdeš na mapě.

Také, jak získat nano sim kartu vodafone?

Prodejna Vodafonu - SIM kartu vám zde vyměníme na počkání. Stačí znát administrátorské heslo a mít u sebe doklad totožnosti. Linka péče o zákazníky - výměnu SIM karty si můžete domluvit s operátorem na čísle *77 (ze sítě Vodafone) nebo 800 77 00 77 (při volání z jiné sítě). SIMka vám přijde poštou do 2 pracovních dnů. Lidé se také ptají, jak přenést číslo od bleskmobilu? Pro přenesení čísla od BLESKmobilu dle čl. 5 odst. 1 opatření obecné povahy OOP/10/10.2012-12 je Účastník povinen požádat BLESKmobil o sdělení ČVOP, a to odesláním SMS z telefonního čísla, prostřednictvím kterého jsou poskytovány Služby, na číslo 999 340 ve tvaru: „CVOP PPPPPPPP“, kde PPPPPPPP je PUK.

Podle toho, jak zjistit puk blesk?

Kód PUK tak nemáme možnost zjistit. Pro jeho zjištění je tak potřeba kontaktovat podporu BLESKmobilu na výše uvedeném odkazu. Můžete se také zeptat, jak dobít bleskmobil? KDE A JAK MOHU KREDIT DOBÍT?

  1. Prostřednictvím dobíjecího kuponu (250 Kč), zadáním a zasláním dobíjecího kódu ve tvaru:*102*čtrnáctimístnýkódkupoónu# z Vašeho mobilního telefonu.
  2. Prostřednictvím dobíjecího kuponu (250 Kč) přes hlasovou či internetovou samoobsluhu.

Podle toho, jak vlozit microsim do stareho telefonu?

Pořiďte si sadu adaptérů FIXED obsahující redukce pro SIM karty, micro SIM karty a nano SIM karty. Nechybí ani jehla pro snadné vysunutí karet a bezpečnou manipulaci. Se sadou adaptérů FIXED můžete snadno vložit jakoukoliv SIM kartu do každého mobilního telefonu, či tabletu bez omezení.

By Jayson

Jak vytáhnout Zaseklou SIM kartu? :: Jak zjistit co je v PC?
Užitečné odkazy