Domovská stránka > J > Jak Zmenit Kartu Na Spotify?

Jak zmenit kartu na Spotify?

4. Jak odstraním svou kartu nebo změním platební metodu Spotify? Jednoduše přejděte na stránku svého účtu, klikněte na „Spravovat předplatné a platby“ a přejděte na možnost změnit platební metodu nebo údaje o kartě.

Přečtěte si více

Kolik stojí Deezer?

Název službyMěsíční předplatnéCena za 12 měsíců
Amazon Music Unlimited149 Kč1788 Kč
Apple Music Premium149 Kč1788 Kč
Deezer Premium165 Kč1980 Kč
Google Play Music149 Kč1788 Kč
4 další řádky
Co je lepsi Spotify nebo Apple music? Spotify Premium a Apple Music nabízí neomezené streamování a přeskakování, bez reklam a s možností poslechu offline. Apple Music má v současné době tříměsíční zkušební dobu a Spotify si můžete také na měsíc vyzkoušet zdarma. Co se týče ceny, tady jasně vyhrálo Apple Music a navíc máte 3 měsíce zdarma.

Podle toho, jak ukončit spotify?

Pokud se rozhodnete, že nechcete zůstat platícím uživatelem prémiové služby Spotify, musíte zrušit své předplatné prémiové služby Spotify tak, že se přihlásíte na svůj účet Spotify a budete postupovat podle pokynů na stránce účtu, nebo tak, že kliknete na tento odkaz a budete postupovat podle pokynů, a to před koncem Pokud jde o to, jak odhlasit spotify že vsech zarizeni? Chcete-li se odhlásit ze všech zařízení, přejděte dolů na spodní straně stránky a klepněte na tlačítko "Odhlásit všude" uvedený pod kategorií "Sugnat všude". Jakmile vyberete toto tlačítko, budete přihlášeni z vašeho účtu Spotify ve vašem webovém prohlížeči.

Jak se Odhlasit že Spotify?

Odhlaste se ze svého účtu Spotify odkudkoli

  1. Otevřete domovskou stránku Spotify .. Nejlepší je to provést z počítačového prohlížeče, i když můžete použít i prohlížeč telefonu.
  2. Přejděte na stránku svého účtu. To provedete kliknutím na svůj profil vpravo nahoře a poté na Účet.
  3. Klikněte na Odhlásit se všude.
Lidé se také ptají, jak na spotify vypnout náhodně přehrávání? Chcete -li tento režim aktivovat nebo deaktivovat, budete muset stisknout tlačítkoikona přehráváníIkona je znázorněna kruhem směrem dovnitř Hrát. Je také možné, když jste prémiový člen aplikace Spotify, aktivujte nebo deaktivujte náhodné přehrávání na liště Aktuálně přehrávané skladby.

Jak odstranit playlist že Spotify?

Jak odstranit Spotify Playlist

Nejprve se vydejte na kartu "Knihovna" a vyhledejte seznam stop, který chcete odstranit. Klepněte na tlačítko nebo klepněte na ikonu menu tří dot. Z nabídky vyberte "Smazat seznam stop". Na ploše je to prostě "Smazat".
Jak sdilet oblibene skladby na Spotify? Otevřete Spotify a přejděte do seznamu skladeb, který chcete sdílet. Klikněte nebo klepněte na tři malé tečky v horní části a vyberte Sdílet. Získáte tak všechny možnosti sdílení.

Také, jak zjistit statistiky na spotify?

Samozřejmě v tomto případě musíte být přihlášeni k vašemu účtu. V rámci aplikace Spotify se poté ve spodním menu přesuňte do sekce Domů. Pak už jen stačí, abyste klepnuli na banner Podívej se, co u tebe frčelo v roce 2020. Ihned poté už si můžete celé shrnutí vašeho hudebního roku prohlédnout.

By Amadis Basha

Jak synchronizovat WhatsApp? :: Co je Aplikace Outlook?
Užitečné odkazy