Domovská stránka > C > Co Je Aplikace Outlook?

Co je Aplikace Outlook?

Outlook pro mobilní zařízení nabízí kombinaci e-mailu, vyhledávání a kalendáře a je úzce integrovaný s aplikacemi, soubory a týmy v Office pro lepší produktivitu a spolupráci.

Přečtěte si více

Podle toho, jak nainstalovat aplikaci outlook?

V Microsoft Edge se přihlaste ke svému Outlook na webu nebo Outlook.com účtu. a další možnosti. Vyberte Aplikace > Nainstalovat tento web jako aplikaci. Jak získat Outlook? Aplikace Outlook je součástí kancelářského balíku Microsoft Office. V současné době ho můžete získat jednorázovým zakoupením Office 2019 nebo v rámci předplatného Office 365. Po zakoupení jednoho z těchto balíků obdržíte na svém Alza účtu aktivační kód, který je třeba použít na stránce pro uplatnění nákupu.

Podle toho, co umí outlook?

V Outlooku můžete odesílat a přijímat e-mailové zprávy, spravovat kalendář, uchovávat jména a čísla kontaktů a sledovat úkoly. I když používáte Outlook každý den, možná neznáte pár věcí, které zvyšují vaši produktivitu. Jak používat Microsoft Outlook? Prvním krokem je nastavit si účet aplikace Outlook. Až budete mít hotovo, budete moct přijímat a odesílat e-maily, používat kalendář, vytvářet kontakty a pracovat v aplikaci Outlook s úkoly. Pokud jste na stejném počítači dosud používali starší verzi aplikace Outlook, účet se vám nastaví automaticky.

Můžete se také zeptat, jak pracovat s outlook?

Outlook 2013 nebo Outlook 2010

Zadejte svoji e-mailovou adresu a klikněte na Připojit. Zadejte svoje jméno, e-mailovou adresu a heslo a klikněte na Další. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte znovu heslo. Potom vyberte OK > Dokončit a můžete v Outlooku začít používat svůj e-mailový účet.
Jak nastavit Outlook v počítači? Rychlé přidání vašeho e-mailového účtu Outlook.com

  1. Otevřete Outlook a vyberte Soubor > Přidat účet.
  2. V Outlooku 2016 zadejte svoji e-mailovou adresu a vyberte Připojit.
  3. Pokud k tomu budete vyzváni, znovu zadejte heslo, vyberte OK a Dokončit a můžete začít používat Outlook.

Může se také zeptat, jak se přihlásit do outlooku z jiného počítače?

Přejděte na přihlašovací stránku Outlook.com a vyberte Přihlásit se. Zadejte svou e-mailovou adresu nebo telefonní číslo a vyberte Další. Na stránce Zadat heslo zrušte zaškrtnutí políčka Zůstat přihlášeni. Zadejte vaše heslo a vyberte Přihlásit se. Jak stáhnout fotky z Outlooku? Je to alternativa k klepněte pravým tlačítkem myši rámeček obrázku v e-mailové zprávě a poté klikněte na ikonu Stáhnout obrázky položka v nabídce pravého tlačítka myši. Nyní se v této e-mailové zprávě stahují všechny obrázky, díky nimž je přijatá e-mailová zpráva bohatá a snadno čitelná.

Jak se přihlásit do Outlooku?

Jak se přihlásit k Outlooku na webu

  1. Přejděte na přihlašovací stránku Microsoft 365 nebo na Outlook.com.
  2. Zadejte e-mailovou adresu a heslo ke svému účtu.
  3. Vyberte Přihlásit se.

By Borden

Jak zmenit kartu na Spotify? :: Jak přidat kalendář na plochu?
Užitečné odkazy