Domovská stránka > J > Jak Udělat Prezentaci Online?

Jak udělat prezentaci online?

Vytvoření prezentace

  1. Otevřete PowerPoint.
  2. V levém podokně vyberte Nový.
  3. Vyberte možnost: Pokud chcete vytvořit prezentaci od začátku, vyberte Prázdná prezentace. Pokud chcete použít připravený návrh, vyberte jednu ze šablon.

Přečtěte si více

V čem se dělají prezentace?

Offline programy

  • PowerPoint. Tento prezentační nástroj patří do kancelářského balíku Microsoft Office.
  • Impress. Další z offline nástrojů patří do freeware balíku OpenOffice.
  • Prezi. Prezi představuje netradiční online nástroj pro tvorbu prezentací.
  • Empressr.
  • Google Docs Presentation.
  • SlideShare.
Jak by měla vypadat prezentace? Vizuální podoba prezentace:

Prezentace by měla být stručná a výstižná. Vaše prezentace by měla vždy odpovídat účelu a vyměřenému času. Text by měl být napsán velkým písmem a nesmí ho být na slidu příliš mnoho (maximálně deset řádků).

Jak pracovat s Prezi?

Jak jste mohli vidět, Prezi nepracuje na principu jednotlivých slidů, ale jednoho velkého plátna, na které skládáte veškerý obsah své prezentace – texty, obrázky, videa, čáry a šipky. Při předvádění se pak po tomto plátnu posouváte. Jak nainstalovat Powerpoint zdarma? Jak stáhnout bezplatnou zkušební verzi PowerPointu

Klikněte na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu. Budete přesměrováni na domovskou stránku Office. Klikněte na tlačítko ZÍSKAT OFFICE (GET OFFICE). Zvolte možnost VYZKOUŠET OFFICE NA 1 MĚSÍC ZDARMA (TRY OFFICE FREE FOR 1 MONTH).

Můžete se také zeptat, jak udělat prezentaci na notebooku?

Microsoft PowerPoint Online

Program PowerPoint z kancelářského balíku Office se stal synonymem prezentací. Chcete-li ho využít, nemusíte si kupovat Office 265, většinu potřebných funkcí totiž nabídne i webová verze PowerPointu, která je dostupná zdarma v rámci cloudových služeb na OneDrive.com.
Jak vytvořit prezentaci Google? Vytvoření nové prezentace:

  1. Otevřete domovskou obrazovku Prezentací na slides.google.com.
  2. Vlevo nahoře klikněte v části Vytvořit novou prezentaci na ikonu nové položky. . Tím se vytvoří a otevře nová prezentace.

Jak se připravit na prezentaci?

Poděkujeme za pozornost a čas a dáme prostor pro doplňující dotazy či diskusi. Platí pravidlo, že příprava prezentace by měla trvat třikrát déle než čas vymezený pro naši prezentaci. Příklad: Máte-li prezentovat 30 minut, měla by vaše příprava trvat alespoň 1,5 hodiny. V čem prezentovat? Webové programy pro prezentaci konkurují PowerPointu a jsou zdarma

  • Prezi. Před použitím online aplikace Prezi stačí provést jen jednoduchou registraci a ihned se můžete pustit do práce v prostředí internetového prohlížeče.
  • Present.me.
  • SlideRocket.
  • 280 Slides.
  • ZOHO Show.

Tak jak se dělá prezentace ve wordu?

PrezentaceWord

Úprava nebo tisk podkladů aplikace PowerPoint v aplikaci Word

  1. Klikněte na Soubor > Exportovat.
  2. V části Exportovat klikněte na Vytvořit podklady a potom v části Vytvořit podklady v aplikaci Microsoft Word klikněte na Vytvořit podklady.

By Molly Yeagley

Jak pracuje Recuva? :: Co je to PoE switch?
Užitečné odkazy