Domovská stránka > J > Jak Udělat Prezentaci Na Youtube?

Jak udělat prezentaci na YouTube?

Ve formuláři pro nahrání nového videa si vpravo vyberete možnost vytvoření prezentace fotografií, které v dalším kroku nahrajete. YouTube vám ale umožní i vybrat přímo některou z osobních galerií na Picase/Google+.

Přečtěte si více

Jak se dělá prezentace ve Wordu?

Úprava nebo tisk podkladů aplikace PowerPoint v aplikaci Word

  1. Klikněte na Soubor > Exportovat.
  2. V části Exportovat klikněte na Vytvořit podklady a potom v části Vytvořit podklady v aplikaci Microsoft Word klikněte na Vytvořit podklady.
A další otázka, jak nahrát prezentaci s komentářem? Záznam mluveného komentáře a časování

V pravém horním rohu okna PowerPoint vyberte Nahrát. Až budete připravení, vyberte kolo, červené tlačítko Nahrát , počkejte na odpočítávání a začněte mluvit. Pokud chcete nahrát z určitého snímku, přejděte na něj a pak vyberte Nahrát.

Také, jak nahrát prezentaci se zvukem?

Nahrání zvuku

  1. Vyberte Vložení > Zvuk.
  2. Vyberte Nahrát zvuk.
  3. Zadejte název zvukového souboru, vyberte možnost pro nahrávání a začněte mluvit.
  4. Pokud chcete zkontrolovat, co jste nahráli, vyberte Zastavit a potom vyberte Přehrát.
  5. Pokud chcete klip nahrát znovu, vyberte Nahrát.
Jak Nahrát video do prezentace? videavideaprezentacivideodo

Nahrávání obrazovky
  1. Vyberte Vložit > nahrávání obrazovky.
  2. Vyberte oblast, kterou chcete nahrát.
  3. Vyberte Nahrát.

Kde delat prezentace?

Internetové aplikace na vytváření prezentací přitom nabízí k volnému použití i Microsoft (Office Web Apps) nebo Google (Google Dokumenty).

  • Prezi.
  • Present.me.
  • SlideRocket.
  • 280 Slides.
  • ZOHO Show.
Můžete se také zeptat, co je pravidlo 5x5? Většina uživatelů se snaží dodržovat pravidlo 5x5, tedy pět řádků s pěti slovy, maximum je 7x7, kdy už prezentace začíná vypadat spíše jako textový dokument. V takovém případě nebude z dálky malý text ani vidět.

Můžete se také zeptat, jak oslovit při prezentaci?

pan proděkan Balík je promotorem promoce, myslím, ale nejsem si jist, že se použije ta aktuálně důležitější, na promoci oslovovali pana Balíka promotore. Své spolužáky je lepší oslovit „vážené kolegyně, vážení kolegové“ a vyhnout se termínu spolužák, jelikož to nezní příliš odborně. Jak udělat prezentaci do školy? Nezacházejte příliš do detailů, jinak při prezentaci skončíte s pohledem zabodnutým do karet a budete je strojově předčítat. Snažte se na ně sepsat spíše nějaká zábavná fakta, zajímavé otázky a další interaktivní aktivity pro práci s publikem. Zapište si klíčová slova nebo hlavní myšlenky.

Co je to prezentace?

Prezentace je sdělování informací s využitím slovních i obrazových prostředků. Cílem prezentace je předání informací posluchačům tak, aby si z ní posluchači zapamatovali co nejvíce.

By Kilmarx Tarbox

Jak napsat kostičku? :: Jak mít hezké prezentace?
Užitečné odkazy