Domovská stránka > J > Jak Pracovat V Padlet?

Jak pracovat v Padlet?

Vytvoření a editace nástěnky

Zvolte možnost Vytvořit padlet (Create a padlet). Zvolte rozložení obrazovky – Zeď, Plátno, Pod sebou, Mřížka, Polička. Jednotlivými kroky Vás provede průvodce v pravé části obrazovky. Postupně editujete název, popis, pozadí a rozložení nástěnky.

Přečtěte si více

Co je Padlet COM?

Internetová platforma nabízí virtuální tabuli s mnoha funkcemi umožňující například vytvářejte nástěnky, dokumenty a webové stránky, které jsou snadné pro čtení i přidávání příspěvků. Jak funguje Padlet? Padlet je virtuální nástěnka, na kterou můžete připnout v jakkoliv velké skupině lidí cokoliv – vzkaz, odkaz na web, obrázek, dokument, vlastní nákres. Je ideální pro plánování, domlouvání, třídění myšlenek, brainstorming s vašimi kolegy, a to ať už jste všichni v jedné místnosti nebo rozlítaní po celém světě.

Může se také zeptat, kolik stojí padlet?

Nemusíte se ji učit používat, je intuitivní a velmi snadná i pro totální odpůrce IT technologií. A navíc je zdarma. Skvělý pomocník pro skupinu lidí, který usnadňuje komunikaci a sdílení informací. Padlet vyzkoušejte, nic nestojí a vy si usnadníte práci.

By Stutman

Jak mít Photoshop zdarma? :: Co jsou kancelářské aplikace?
Užitečné odkazy