Domovská stránka > K > Které Verze Office Fungují Na Windows 11?

Které verze Office fungují na Windows 11?

Nástup operačního systému Windows 11 byl ohlášen na 5. října, čili právě v ten den se dostanou na trh také nové Office 2021, které mají zahrnovat přinejmenším většinu moderních funkcí z cloudové verze Office 365.

Přečtěte si více

Proč upgradovat na Windows 11?

To je výborné zejména pro velké monitory. Windows 11 si také konečně pamatují umístění aplikací při práci na více displejích a třeba při odpojení externího monitoru nedojde k jejich přeházení. Nový systém bude bezpečnější. Microsoft sice bude vydávat aktualizace i pro Desítky, ale Jedenáctky budou mít logicky přednost. Můžete se také zeptat, co je noveho ve windows 11? Windows 11 přináší mnoho dalších funkcí jako například předělané rychlé vyhledávání, některé prvky z XBox pro hráče nebo nová nastavení. V dalších aktualizacích Windows 11 se budou funkce a design určitě pilovat.

Kdy prejit na Windows 11?

Windows 11 oficiálně vyšel 5. října a přechod je zdarma. Přejít na nový operační systém můžete několika způsoby, můžete však také zůstat na Windows 10. Nového operačního systému se ale není třeba bát, doporučujeme jej alespoň vyzkoušet a my vám řekneme proč. Jaké Office pro Windows 10? Tablet s Windows: Aplikace Office 2021 (Word 2021, Excel 2021, PowerPoint 2021, OneNote 2021, Outlook 2021, Publisher 2021 a Access 2021) vyžadují Windows 10. Aplikace Office Mobile (Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile a OneNote) vyžadují Windows 10.

Jak přejít z Windows 11 na 10?

Jak se vrátit zpět k Windows 10

Klikněte na Start – Nastavení, poté vpravo nahoře Windows Update a nakonec Upřesnit možnosti. Zde pokračujte na volbu Obnovení. A na této stránce vyberte možnost Vrátit se.
Proč jsou Windows 11 horší než předchozí generace a jak se vrátit zpět? Horší chyba je, že to špatně umísťuje okna. Buď je zasunuté pod taskbar nebo je vrchní okraj okna nad vrškem obrazovky. Nerozeznatelné bílé okraje oken zůstaly (Průzkumník). Nabídka Start je ještě nejpřehlednější než dříve, hlavně když je více nainstalovaných programů... Prostě pokrok...

A další otázka, co nefunguje na windows 11?

Nejde o jediný problém Windows 11

Seznam známých problémů řešených již od říjnového uvedení systému Windows 11 zahrnuje například chybu zvukového ovladače Intel vyvolávající modré obrazovky smrti, rozsáhlé potíže s tiskárnami a zamrzáním systému, problém ovlivňující vzdálenou plochu a další.
Co nefunguje ve Windows 11? Antivirový nebo zabezpečovací software od jiných výrobců může v některých případech způsobovat chyby, když se pokusíte aktualizovat na nejnovější verzi systému Windows 11. Tento software můžete dočasně odinstalovat, aktualizovat si počítač a poté software znovu nainstalovat, až bude vaše zařízení aktualizované.

Také, co je 20h2?

Říjnová aktualizace Windows 10 je k dispozici prvním uživatelům. Přináší definitivně novou verzi prohlížeče Edge a pak několik spíš kosmetických změn. Microsoft vypustil mezi nedočkavé uživatele nejnovější aktualizaci Windows 10 s kódovým označením 20H2, též označovanou jako říjnovou.

By Ciro Padavano

Kolik stojí OpenOffice? :: Jak vypnout režim s?
Užitečné odkazy