Domovská stránka > J > Jakou Novou Televizi?

Jakou novou televizi?

Hledáte-li televizi s celkově nejlepším obrazem, pak si pořiďte LG OLED48A1, neboť se jedná o aktuálně nejlevnější OLED televizi na trhu. Tato krásná televize má slušnou úhlopříčku 48 palců, tedy 121 centimetrů, a pyšní se samozřejmě 4K Ultra HD rozlišením 3840 x 2160 pixelů.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak cistit tv obrazovku?

Jak mám čistit obrazovku televizoru?

  1. Televizi vypněte a odpojte napájecí kabel. Pokud je obrazovka zahřátá, nechte ji vychladnout.
  2. Připravte si jemný měkký hadřík (například z mikrovlákna).
  3. Hadřík dobře vyždímejte a otřete celou plochu obrazovky.
  4. Kompletní informace k údržbě vaší televize najdete v návodu k použití.
Jak cistit QLED TV? Používejte velmi měkký hadřík z mikrovlákna, namočený ve vlažné, ideálně destilované vodě. Nikdy ho nenahrazujte papírovou utěrkou, toaletním papírem nebo běžným hadříkem. Vždy se do čištění pusťte až ve chvíli, kdy je televize nejen vypnutá, ale i zcela vychladne. Na zahřáté obrazovce totiž zůstávají vždy šmouhy.

Tak jak vyleštit televizi?

Nepoužívejte papírové utěrky a ubrousky, noviny apod. Nepoužívejte při čištění žádné ostré ani kovové předměty. Zvolte jemný hadřík z mikrovlákna a přípravek určený k čištění monitorů a televizních obrazovek dle typu (LED, plazma, LCD), který vlastníte. Nejlépe funguje bezalkoholový čistič s antistatickým efektem. Co je Samsung QLED? QLED je zkratkou quantum dot light emitting diode. Tato technologie společnosti Samsung funguje na principu světelných diod. Ty pohltí a následně vyzáří základní světelný paprsek. Každá barva má svůj paprsek.

Můžete se také zeptat, co je led smart tv?

Se Smart TV – tedy s chytrým televizorem – získáte přístup k mnohem bohatší nabídce obsahu, než kterou poskytuje běžné televizní vysílání. Chytrou Samsung TV využijete k prohlížení webu, nákupům přes internet i ke spuštění různých aplikací. Jednoduše se stane centrem multimediální zábavy ve vaší domácnosti. Co je lepší Samsung nebo LG? Co říci závěrem? Pokud toužíte po televizi disponující chytrými funkcemi, LG i Samsung jsou výborná volba. Televize Samsung si vás získá díky skvělému obrazu, televizi LG můžeme doporučit pro jednoduché ovládání a skvělou cenu. Rozhodně si ale stojíme za tím, že LG i Samsung jsou na špičce žebříčku televizí.

Pokud jde o to, kdo vyrábí televize lg?

LG Group (korejsky 엘지 그룹) je jihokorejský konglomerát sídlící v Soulu. Vyrábí elektroniku, chemikálie a telekomunikační produkty. Byl založen v roce 1947. Má pobočky ve více než 80 zemích a patří mezi ně společnosti, jako jsou LG Electronics, LG Telecom, Zenith Electronics nebo LG Chem. Co je NanoCell? NanoCell je speciální vrstva teček z nanomateriálu o velikosti pouhého jednoho nanometru, která je umístěna přímo v barevných filtrech. Tato vrstva v podstatě čistí světlo z podsvícení TV obrazovky od nežádoucích světelných frekvencí, což v důsledku umožňuje zobrazit mnohem přesnější a živější barvy.

Jaké jsou klady a zápory u OLED displeje?

Zkratka OLED označuje speciální typ displeje, který na rozdíl od klasických LCD televizorů není podsvícený. Jednotlivé body OLED panelu vyzařují světlo samy o sobě. Výhodou OLED televizí je lepší obraz a širší pozorovací úhly, nevýhodou zůstává vyšší cena.

By Tallu

Co to je Obrazovka? :: Co dělá HDR?
Užitečné odkazy