Domovská stránka > J > Jak Vybrat Notebook Pro Střih Videa?

Jak vybrat notebook pro střih videa?

Silnější zvažujte spíše jen pro střih videa v rozlišení 8K a výše. Špičkou jsou v současnosti (2019) procesory od Intelu řady i7 a i9 (9. generace) nebo nejnovější série Ryzen se Zen architekturou od AMD.

Přečtěte si více

Tak jaký počítač pro grafiku?

PC na 3D grafiku by měl disponovat minimálně 6 GB GPU paměti.

  • Základní počítač pro grafiky disponuje grafickými kartami Nvidia GTX nebo AMD Radeon 500.
  • Pokročilý počítač pro grafiky bývá osazeny grafickými kartami Nvidia RTX nebo AMD Radeon 6000/5000.
Jak stříhat video ve Windows 10? Pomocí editoru videa v aplikaci Fotky můžete vytvářet videoprezentace, které kombinují fotky a videa s hudbou, pohybem, textem a dalšími možnostmi. Můžete dokonce přidat animované 3D efekty, jako jsou jiskry nebo ohňostroje!

Jak vybrat notebook pro grafika?

vyplatí opravdu široká obrazovka. Výkon - minimálně 6-jádrový procesor, 16 a více GB RAM, optimální frekvence 144 Hz. Pevné disky - ideálně SSD i HDD s 1 TB a 5 400 ot/min. Výdrž baterie - alespoň 60 Wh. Jaký notebook na filmy? Pokud patříte mezi milovníky filmů či vášnivé hráče nejmodernějších her, zaměřte se při výběru notebooku i na rozlišení jeho displeje. Kvalitní zobrazení totiž zaručeně umocní všechny vaše hráčské či divácké zážitky. Perfektní grafické zobrazení slibuje rozlišení 1920×1080 px, které bývá označováno také jako Full HD.

Můžete se také zeptat, co je to počítačová grafika?

Počítačová grafika se zabývá malováním rastrových obrázků, úpravou fotografií, tvorbou koláží, kreslením vektorových kreseb, tvorbou 3D obrázků a animací, ale také sazbou textu. Také, jaký notebook je nejlepší pro zpracování fotek? Na základní editaci fotek by vám s trochou trpělivosti měl stačit i dvoujádrový procesor s výkonem okolo 2 GHz. Dobrým zástupcem této kategorie jsou procesory Intel i3 od 7. generace nebo řada AMD A9. Na opačném konci stojí procesory Intel i7 nebo i9 a jejich protějšky z dílny AMD – řada Ryzen 7 nebo A10.

Jakou grafickou kartu v notebooku?

Konkrétně RTX 3080 je dnes nejvýkonnějším mobilním grafickým čipem současnosti. Spolu s RTX 3070 umožňuje zcela plynulé hraní i v rozlišení 1440p. Nemusíte se tedy omezovat na Full HD, což se hodí zvláště u větších úhlopříček. Tak jak oříznout video windows? Níže si můžete prohlédnout demonstraci a oříznout video pomocí programu Windows Movie Maker. Krok 1Můžete spustit Fotky aplikaci a klikněte Media importovat video soubory. Krok 2Přetáhněte soubor videa do Storyboard. Krok 3klikněte Změna velikosti a ořízněte soubor videa.

Jak zmenšit video Windows 10?

Krok 1: Navštivte web AnyMP4 Online Video Compressor. Poté klikněte na ikonu Spusťte bezplatný kompresor tlačítko pro přidání souborů. V okně procházení můžete vybrat video, které chcete komprimovat. Krok 2: Po nahrání videí můžete změnit kompresní poměr a video zmenšit.

By Hailey Appleman

Jak zkrátit video v PC? :: Jak funguje SMTP server?
Užitečné odkazy