Domovská stránka > J > Jak Vybrat Notebook Pro Školáka?

Jak vybrat notebook pro školáka?

Ideální je proto notebook s úhlopříčkou 15,6″ a alespoň Full HD rozlišením. Během studia na vysoké škole už můžete mít dost specifické a vyšší nároky na chod notebooku, jeho rychlost, plynulost a spolehlivost. Proto se nebojte mrknout i na výkonné notebooky pro náročnější uživatele.

Přečtěte si více

Jaký notebook je nejlepší?

Jaký notebook vybrat dle srovnání

Protože hlavním kritériem výběru je často cena, volili jsme kategorie do 15 000 Kč, do 30 000 Kč a nad 30 000 Kč. V nejnižší hladině zvítězil Lenovo V15 G2. Ve střední kategorii bodoval MSI Prestige 14Evo a nejlepším notebookem ve srovnání je ASUS ROG Strix SCAR.
Jak vybrat notebook pro domácnost? Při výběru notebooku se zaměřte i na konkrétní parametry procesoru. Zvláště se jedná o frekvenci (udáváno v GHz) a počet jader. Obecně lze říci, že čím bude mít procesor více jader a čím vyšší bude jeho frekvence, tím vyššího výkonu se u svého notebooku dočkáte.

Jaký notebook do 20 tisíc?

1) Nejlepší 15,6palcový notebook do 20 000 Kč

  • Lenovo IdeaPad 5 81YQ00FBCK.
  • Lenovo IdeaPad 5 81YQ000QCK.
  • Lenovo IdeaPad 5 81YQ000PCK.
  • Lenovo IdeaPad Flex 5 82HU0079CK.
  • Lenovo IdeaPad 5 81YM000JCK.
  • Lenovo IdeaPad 3 81W5002VCK.
  • Lenovo IdeaPad Flex 5 82HU007CCK.
Jak vybrat notebook HP? U herních notebooků je hlavním kritériem výkon. Zaměřte se proto především na procesor, grafickou kartu a SDD + pevný disk s dostatkem paměti. Ujít by Vám proto neměly zejména notebooky řady HP Omen a HP Pavilion Power. Nezapomeňte, že zážitek z hraní ještě umocníte příslušenstvím v podobě myši nebo sluchátek.

Jak si vybrat herní notebook?

Pokud máte na herní notebook rozpočet 20 tisíc korun, otevírá se vám nabídka slušných herních notebooků. Lenovo má v této cenové hladině herní notebook s označením Lenovo IdeaPad Gaming 3 (82K200R9CK), který nabídne šestijádrový procesor AMD Ryzen 5, 8 GB RAM, 512 GB SSD a grafický akcelerátor NVIDIA GeForce GTX 1650. Lidé se také ptají, jak vybrat notebook na práci? 4 GB: Dostatečné pro multimediální využití nebo nenáročnou kancelářskou práci, dnes již minimum pro ideální chod. 8 GB: Doporučené minimum pro neomezené surfování, běžné pracovní využití a méně náročné herní nasazení. 16 GB: Základ pro výkonné herní sestavy a náročnější pracovní nasazení.

Pokud jde o to, co by měl mít dobrý notebook?

Ceny i výkon jednotlivých typů notebooků se výrazně liší. Technické parametry jsou pro vás důležité, pokud od notebooku očekáváte pořádný výkon, který zvládne náročné grafické programy nebo nejnovější hry. Pracovní notebook by měl mít kvalitní podsvícenou klávesnici a dostatečně velký touchpad s podporou gest. Jak vybrat notebook 2021? Naše tipy pro výběr domácího notebooku

  1. První, podle čeho byste měli notebook vybírat, je úhlopříčka obrazovky.
  2. Po stránce výkonu je v rámci domácího nasazení celkem jedno, zda si vyberete notebook s procesorem od Intelu, nebo od AMD.

Jak vybrat notebook 2v1?

Při výběru flexibilního notebooku 2v1 pak rozhodně věnujte zvýšenou pozornost velikosti operační paměti. Za naprosté minimum se považují 4 GB RAM, ovšem pro efektivní práci raději zvolte notebooky vybavené operační pamětí o velikosti 8 GB nebo více RAM.

By Kosey Howorth

Na co si dát pozor při koupi notebooku? :: Co je to 3D grafika?
Užitečné odkazy